Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én reagálom túl?
Sziasztok!
A barátommal 8 hónapja járok, és az utóbbi időben a suli miatt elég keveset találkozunk (nem egy suliba járunk). Most itt az őszi szünet, és ma is meg volt beszélve, hogy együtt leszünk. Nem lakik tőlem messze, ezért általában, ha nem alszom ott, az utolsó busszal jövök haza. Néha azt csinálja, hogy nekem nem szól, de mondjuk én odamegyek hozzá 6ra, és szól a haverjának, hogy akkor jöjjön oda 9re, és akkor én eljövök. Mármint... kb. muszáj eljönnöm, mivel olyankor a haverjával van, és nem velem, és amúgy is mondjuk kimennek szerelni az autót, szóval csak lábatlankodnék. Ez mindig kicsit rosszul esik... hogy nem velem van, hanem a haverjával, de elfogadom. Nyilván nem lehet velem nonstop. Ma viszont nagyon megbántott vele. Megint ugyanez a sztori. De mikor nyáron csinálta, annyira nem volt rossz, hiszen sokat voltunk együtt, most viszont keveset. Szerintetek túlreagálom?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!