Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Barátommal már másfél éve együtt vagyunk. Suliba járunk mind a ketten. Ő 19, én 21. Vidéki, és imád a helyi kézi csapat meccseire kijárni. Ezzel nincs is semmi baj, de mivel én suli mellett dolgozok, így leginkább csak hétvégén tudunk találkozni. Sajnos nekem nincs mindig kedvem vele ott ülni meccsen órákat... (ha ifi és felnőtt meccs is van az kb 4 órát jelent)Mondtam neki, hogy a hétvégét (péntektől vasárnapig) töltse nálunk, erre az volt a válasza, hogy de meccs van. Sajnos nem először mondta ezt... Ma mondtam neki, hogy kezdtem úgy érezni, hogy neki fontosabb az, hogy kimenjen a meccsre, minthogy velem legyen, erre az volt a válasza, mi lesz ha ő is leigazol...

Engem nem zavar, ha meccsre megy, mert élvezni és szeret kint lenni, de általában szombaton, és vasárnap is van. De az, hogy meg se cáfolta azt, hogy így érzek az eléggé rosszul esett... Én reagálom túl, vagy tényleg jobban érdekli a meccs?

2013. okt. 12. 01:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Te reagálod túl, de ő is kihagyhatna egy-két meccset.
2013. okt. 12. 01:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja, és ennek ellenére folyton sír a szája, hogy alig találkozunk...
2013. okt. 12. 01:25
 3/6 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval... Néha azért kihagyhatna meccseket, de ne várd el, hogy csak veled foglalkozzon. Ha neki ez a "hobbija" akkor legyen.
2013. okt. 12. 01:41
 4/6 Balanus_concavus ***** válasza:

Ezt a legtöbb nő nem értheti meg teljesen. Ha meccs van, akkor menni kell. A szurkoló férfinak a csapata, ill. a szurkolótábor a második családja.

Persze egy nő meg jogosan várja el, hogy lássa a párját. Nehéz ügy.

2013. okt. 12. 03:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, te reagálod túl. Próbáljál kicsit dinamikusabb lenni. Csók a családnak.
2013. okt. 12. 04:52
 6/6 anonim válasza:
Dehogy reagálja túl.... ugyan ezen estem át csak fociról volt szó. A végén hétvégén meg volt szabva hogy mennyi idő van még szexre meg hogy elmenjek.... és nem túlzok! Dobtam a pi*csába!
2013. okt. 12. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!