Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz ha 17 évesen még nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 17 évesen még nem volt barátnöd?

Figyelt kérdés

tiszta szar hogy nincsen barát nöm peddig már szeretnék

17/F

2009. nov. 13. 23:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem haltam bele
2009. nov. 13. 23:35
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
talán a helyesírás lehet az oka :S
2009. nov. 13. 23:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem gáz, csak irtó rosszul tudja megélni az ember. Nekem 16 évesen volt az első és egyetlen barátom, nagyon jót tett az önértékelésemnek, tényleg jó volt, rendes srác volt, eszébe se jutott hogy szexeljen velem, máig szívesen gondolok rá vissza.

Kitartást. Együttérzek veled, kívánom hogy minél hamarabb jöjjön össze neked egy rendes lánnyal.

2009. nov. 14. 00:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Addig örülj neki amíg nincs!!!

Nekem sincs,én csak röhögök a barátaim szarságain, hogy miket művelnek meg hogy beqrvulnak a nőktöl.!

Én Pl 20 leszek és nekem nem is volt,pedig volt lehetőség nem is egy mert próbálkoztak, csak leszartam, leszarom őket a mai napig.

Élvezd ki hogy szabad vagy!!!

2009. nov. 14. 00:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz. De ha szeretnél akkor kezdj el ismerkedni velük... aztán majd lesz valami.
2009. nov. 14. 01:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz, csak és kizárólag rád tartozik, hogy jársz-e valakivel, aki meg emiatt leszól, az jobban tenné, ha a saját dolgával foglalkozna.
2009. nov. 14. 09:53
 7/9 anonim válasza:

Ááá tuti nem :)

18 at ütöm most decemberbe és nekem sen volt..és jól megvagyok :)

Az egyetlen gáz számomra az az hogy jólenne már dugni csak igényes vagyok :P

2009. nov. 19. 16:14
 8/9 anonim ***** válasza:
nem gáz. vagy is de...méghozzá Propán-bután....
2009. nov. 19. 16:52
 9/9 anonim válasza:
hát szerintem gáz
2009. nov. 19. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!