Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennél ha a barátnőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a barátnőd elhagyna 2 év után mert úgy gondolja hogy mást is ki kell próbálni te meg ott állsz 19 évesen és úgy érzed hogy kiöregedtél?

Figyelt kérdés
tudom mindenki azt mondja hogy fiatal vagyok előttem a nagyvilág de mégis valahogy mintha berozsdásodtam volna
2010. aug. 5. 03:05
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem inkább kifáradtál nem kiöregedtél, gondolom elég sok energiát belefeccöltél ebbe a kapcsolatba és most úgy érzed nincs kedved előlről kezdeni egy újat, de lehet tévedek, én a helyedben most egy kis ideig szüneteltetném a csajozást
2010. aug. 5. 03:13
 2/6 anonim ***** válasza:
hát,én átlátom miben lehetsz kb. én magamnak okoztam a dolgot, elégvolt a kapcsolatból,és úgyérzem nem kell nekem ezaz egész, több negatívumot okozott mint pozitívat, és nem kell ez nekem, inkább fejtek rejtvényt itthon..:D én leblokkolok abban hogy valakit most megismerni,igazán, idő,energia és eddig a befektetett nem térült meg,ésígy kb nemár,kelleznekem?:D szóval úgyérzem magam mint egy elvált 40-50-es kb..:D (19l amúgy):D
2010. aug. 5. 03:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne panaszkodjatok. 30/F
2010. aug. 5. 09:13
 4/6 almakörte ***** válasza:
Francokat öregedtél ki én pár nap és 22 leszek, 3 hónapja ugyanígy éreztem mint Te, volt egy elég hosszú kapcsolatom, annak vége lett, szar volt szar volt aztán rájöttem, hogy csak szüneteltetni kell ezt az egészet és együtt lenni azokkal akiket a kapcsolat miatt elhanyagoltál, vagy bármi olyat csinálni amit a kapcsolat alatt hanyagoltál. Nekem legalábbis ez volt, most pedig 3 hónappal utána visszahoztam az azelőtti formám és egy teljesen új baráti társaságom is lett, asszem sosem voltam még ilyen vidám=) szóval fel a fejjel, csak most egy ideig ne akarj kapcsolatot! És te is próbálj ki amit akarsz, előtted az egész élet!
2010. aug. 5. 10:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Várnék 1-2 hónapot, mire kiheverem a csajt, aztán újra elkezdenék lányokkal ismerkedni.
2010. aug. 5. 10:16
 6/6 almakörte ***** válasza:
ja és F/21
2010. aug. 5. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!