Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire normális 18 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális 18 évesen az hogy nem volt barátnőd igazán?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy 18 éves srác vagyok, de nem volt még igazán barátnőm, sok lánnyal szoktam beszélgetni, azzal nem is van gond, de egyik sem tetszett meg annyira hogy megérje nekem fáradozni érte, amint kicsit megismertem őket, rájöttem hogy ez nem hozzám passzol, viszont a neten rengeteg lánnyal találkoztam össze akik lélekben kiegészitettek és volt hogy heteken keresztül hajnalokig webkameráztunk és beszélgettünk mindig volt témánk. Sajnos ezen lányok mind messze laknak tőlem és igy veszett ügy a kapcsolatunk de a városomban nem találok senkit és sokan hülyének vagy valami ilyesminek tartanak mert az egyik nagyon szép lány szinte felkinálta magát de mivel nem éreztem semmit iránta elhajtottam, de nem ő volt az első ilyen. Régebben csináltam pár hülyeséget ugyhogy nem tul jó a hirnevem, vajon ez az oka hogy nem találok hozzám illő párt vagy velem van a baj?

Köszönöm annak aki végigolvassa ezen sorokat...

2009. aug. 26. 21:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szia!

nem vagy egyedül! :)

normális vagy hidd el,csomóan vannak így ezzel.és nincs is semmi gond,sőt.olyannal ne gyere össze,akit nem érzel rá méltónak,nem csak magadat bántanád ezzel,de a csajt is,ha esetleg beléd esik.hidd el egyszer eljön akit akarsz :) tudom ezzel nem segítettem semmit,de légy türelmes!

u.i.: honnan tudod hogy azok a netes lányok jobbak voltak? az msn egy roppant személytelen dolog,attól méghogy volt témátok,nem biztos hogy vonzódtál volna is hozzájuk...

2009. aug. 26. 21:11
 2/12 anonim válasza:

Szia

tudod,hogy manapság ritka a hozzád hasonló fiú a mai világban? Általában sok fiú kihasználja, ha adódik lehetősége egy szép lányt felcsípni. Szerintem teljesen normális,hogy nem volt igazi barátnőd, mert még nem találtad meg a hozzád illőt. De még csak 18 éves vagy, van aki még 30 évesen is teljesen facér. Hidd el, előbb vagy utóbb megtalálod a hozzád illő lány és nem biztos,hogy a neten. Lehet,hogy egy váratlan fordulat kapcsán belebotlassz az igaziba. Ezért ne ess kétségbe. Nekem is volt 1-2 félresikerült kapcsolatom, de szerencsére mostanra megtaláltam az igazit és 22 vagyok.

2009. aug. 26. 21:12
 3/12 anonim ***** válasza:
80%-ban normális.
2009. aug. 26. 21:18
 4/12 anonim ***** válasza:
én egy normális, aránylag csinos lány vagyok, 18 éves és eddig nekem sem jött öszze nagyon semmi
2009. aug. 26. 21:21
 5/12 anonim ***** válasza:

Az akire te vársz, az idő kérdése. Van akinek az ölébe hullik a nagy Ő, van akinek előbb van akinek később és van akinek sokat kell fáradoznia érte.

18 éves korig sajnos simán mondhatom azt, hogy egy fiú lehet nagyon ügyes és bátor, bármennyit próbálkozik, nem talál magának párt, mert "nem vagy az esetem", "legyünk inkább csak barátok", "nekem van barátom bocs, szevasz" és ezeket _nagyon sajnos_ néha nem az első egy-két találkozáskor vágják hozzád, hanem akkor, amikor már nagyban beleélted magad és sok időt "elpazaroltál".

Éppen ezért véleményem szerint, egy 18 éves fiú, szinte akármilyen szituációban sincs gázban/bajban, ha nem volt még barátnője. Ez felfogás/szerencse és akármi kérdése.

Sárky

2009. aug. 26. 21:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem se volt még barátnőm pedig már 18 vagyok.
2009. aug. 26. 21:27
 7/12 anonim ***** válasza:

Ó, ez de ismerős, csak én 19 vagyok. A lányok, akikkel össze tudnék jönni nem hozzám illőek, egyáltalán nem tetszenek. Akik meg igazán bejönnek, akár azonnal össze is jönnék velük, azokról meg kiderül, hogy már nincsenek is az országban.

Ez van, ezt kell szeretni. De az a lényeg, hogy nem egyedül küszködsz ezzel a problémával.

2009. aug. 26. 21:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Hát az én esetem is a tiédre hasonlít, ahogy leírtad én is szoktam beszélgetni lányokkal, de még semmi nem jött össze, akik meg bejöttek volna azok meg messze laktak, lett volna már egy lány akinek nagyon bejöttem volna de ő nekem egyáltalán nem jött be úgyhogy nem vagy egyedül!!!:D

18/F

2009. aug. 26. 22:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is 18 vagyok nekem se volt még senkim és még nem si csókoloztam, ez van majd lesz valaki
2009. aug. 26. 22:54
 10/12 A kérdező kommentje:

Persze az msn személytelen én nem is arra gondoltam, hanem volt olyan lány akivel egy internetes stratégiai játékot játszottunk amit javarészt felnöttek játszanak, igy komoly a mezőny és nehéz, ott 1 éves szerveren rengeteg barátságot kötöttem, sok embert megismertem, nem csak felszinesen hanem ugy igazán, már csak a jó közösségért játszok. Bár ezek a lányok picivel idősebbek voltak 2-6 év, viszont ezerszer értelmesebbek jobbszivüek mint akiket én ismerek :) Csapattálokozók voltak életem legjobb bulijai 30as emberekkel, százszor jobbak mint az idióta diszkók ahol beszélgetni sem lehet csak verni magad a basszusra mintha kábult lennél vagy éppen egy házibuli ahova berúgni megy mindenki :S

Mondjuk azt is leszűrtem ebből, hogy lehet azért annyira jók velem mert én is nagyon jó oldalam mutatom amit szemtől szemben nehéz megismerni egy másik embernek.

2009. aug. 26. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!