Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális 18 évesen az hogy nem volt barátnőd igazán?
Sziasztok, egy 18 éves srác vagyok, de nem volt még igazán barátnőm, sok lánnyal szoktam beszélgetni, azzal nem is van gond, de egyik sem tetszett meg annyira hogy megérje nekem fáradozni érte, amint kicsit megismertem őket, rájöttem hogy ez nem hozzám passzol, viszont a neten rengeteg lánnyal találkoztam össze akik lélekben kiegészitettek és volt hogy heteken keresztül hajnalokig webkameráztunk és beszélgettünk mindig volt témánk. Sajnos ezen lányok mind messze laknak tőlem és igy veszett ügy a kapcsolatunk de a városomban nem találok senkit és sokan hülyének vagy valami ilyesminek tartanak mert az egyik nagyon szép lány szinte felkinálta magát de mivel nem éreztem semmit iránta elhajtottam, de nem ő volt az első ilyen. Régebben csináltam pár hülyeséget ugyhogy nem tul jó a hirnevem, vajon ez az oka hogy nem találok hozzám illő párt vagy velem van a baj?
Köszönöm annak aki végigolvassa ezen sorokat...
21:29 vagyok.
Ez az internetes játék engem is érdekelne. Mi a címe?
nincs benne semmi .. legalább nem egy olyan pasi vagy .. aki csak kihasználja a nőket .!!
és ez értékelendő.!! :)
nyugiii .. van még rengeteg időd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!