Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen kezdtek el foglalkoztatni a pasik/csajok és hány évesen volt először barátod/barátnőd?
A pasik 15,16 évesen, csajok meg 18.
22/L
13 körül már foglalkoztatott (persze ne a testi részre gondoljatok, hanem, hogy valaki szeressen, viszont szeressem, jól meglegyünk), és 16 éves koromban lett egy barátom, akivel azóta is együtt vagyok.
21/L
Nálunk már általános iskolában is voltak nagy szerelmek.. Nem tudom hogy ez olyan különleges-e :O Persze akkor semmi nem volt, csak szerelmesek voltunk egymásba, és nagy dolognak számított ha hazakísért a fiú.. Másnap pedig ha megtudták az osztálytársak, akkor folyamatosan "húúú"-ztak :D Na érted :D
Egyébként olyan barátom akivel csókolóztam is, 13 évesen volt először. Aztán akivel már úgy együtt voltam, akkor voltam 15 éves, de vele azóta is együtt vagyunk ;)
17l
Utolsó vagyok.
Visszaolvasva az utolsó mondatom elég értelmetlen, de remélem érted a lényeget :D Szóval akivel szeretkeztem, azzal vagyok együtt 2 éve.
Áááááá bocs, azóta jött még válasz, amikor írtam hogy utolsó vagyok:D Szóval erre értettem:
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:49
13 éves korom óta érdekelnek a pasik.Akkor már barátnőimmel néztük a fiúkat és mondtuk,hűű milyen jól néz ki,meg ilyenek.
Barátom még nem volt.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!