Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SE VELED SE NÉLKÜLED-Ez már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SE VELED SE NÉLKÜLED-Ez már a végét jelenti, vagy csak egy újabb kilengés?

Figyelt kérdés
5 éve van párkapcsolatom, már kismilliószor mentünk szét, volt, hogy több hónapos volt a kihagyás, de mégis mindig kibékültünk. Erős volt a kapocs mindig közöttünk,de többször csalt meg ő is és én is, egy ideje már benőtt a feje lágya a páromnak és nem tenné meg velem még egyszer, mert nem akar elveszíteni, viszont nagyon kevés ideje van rám, van, hogy napokig nem találkozunk, de már engem nem is érdekel, el vagyok egyedül, és az utóbbi időben megismertem egy srácot, akit nagyon kedvelek, vonzódom is hozzá ő is hozzám. Nem akarom megcsalni a párom, de sajnos most minden jobban érdekel nála, kicsit beleuntam már a kapcsolatunkba, a szeretet még megvan, de nem akarom megbántani, se hazudni neki. Viszont már volt ilyen, h szakítottam el voltam egyedül és egy új sráccal ismerkedtem, akivel jól éreztem magam, de valami nem volt jó vele és visszamentem a páromhoz, utána jó is volt vele nagyon, de megint minden kezdődött előről, neki nincs elég ideje rám, ellaposodik...és nekem ez nem elég, valami miatt mindig máshoz menekültem. De nem akarom megint ott hagyni és utána megbánni vagy én nem is tudom. Most jelenleg legszívesebben szakítanék, de olyan nehéz. Valaki volt már hasonló helyzetben?
2013. okt. 28. 10:45
 1/5 A kérdező kommentje:
22/L
2013. okt. 28. 10:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Voltam. Pontot tettünk a végére. Ez a helyzet senkinek sem jó így!
2013. okt. 28. 11:00
 3/5 anonim ***** válasza:

"és az utóbbi időben megismertem egy srácot, akit nagyon kedvelek, vonzódom is hozzá ő is hozzám." Mire vársz még?

Benne van a pakliban, hogy szakítasz a pároddal,és az új srác végül mégis lemond rólad,akkor a tipikus a két szék közt a pad alá eshetsz....

Én azt mondom,hogy 5 év,az 5 év.Nem jutottatok semmire.22 évesen még fiatal vagy. Simán találsz jobbat!

2013. okt. 28. 11:02
 4/5 anonim ***** válasza:

hát én azt az erős kapcsot megkérdőjelezném, ha "kismilliószor mentünk szét"...

a "se veled se nélküled kapcsolat" hibás.. a kapcsolat szó miatt

se veled - mert nem bírod valamiért ki a kapcsolatban.. nem érzed jól magad benne.. ez lehet akármi, jelen esetben a törődés hiánya

se nélküled - mert egyedül mégsem olyan jó... nem a másik hiányzik igazán, hanem a Te életed lesz lukas attól, hogy eddig volt kivel törődnöd, kire gondolnod, most meg nincs... nem a másik elvesztése fáj, hanem az egyedüllét érzése...

másrészről egy kapcsolatot fel lehet éleszteni szinte minden szarból, hogyha a két fél igazán akarja! üljetek le és beszélgessetek

a másik pasit meg felejtsd el, elvonja a figyelmed a kapcsolatodról... nekem is volt ilyen, hogy nagyon szimpatizáltam egy lánnyal mikor ak apcsoaltom nem volt az igazi.. és ez logikus, elvégre az egyik embertől nem érzed a nagy törődést, a másiktól meg igen.. és az ember a kisebb ellenállás felé szeret menni, ahol érzi a törődést... csakhogy a párod törődését már megszoktad, nem ér olyan erős ingerként, mint az újonnan érkezetté... akinél még meg van az az izgis valami, ami a friss kapcsolatoknál szokott lenni... de ez ne tévesszen meg! az új pasival is ugyanez lenne 5 év múlva! nem a pasi miatt, hanem az idő miatt!

de fel lehet éleszteni, csak mindkettőtöknek akarni kell, és fel kell dobni valahogy a dolgot.. ehhez mondjuk az is kell, hogy legyen időtök egymásra, ami ugye a pasidnak nem megy, ahogy írtad... mondjuk az, hogy napokig nem találkoztok nem olyan vészes, nem kell minden nap egymáson lógni:D

szenteljetek egymásra egy teljes hétvégét és egy kis pénzt, foglaljatok le egy kis szobát szombat estére miskolcon, szombat délelőtt kiránduljatok sokat a környező zöldben mindentől és mindenkitől távol, estére fáradjatok el, dőljetek be a szobába aludjatok egy jót (nem kell szex, sőt talán jobb is ha nincs, meghittebb a dolog nélküle:) ).. persze TV vagy telefon kikapcsolva egész hétvégén! vasárnap délelőtt menjetek el a miskolctapolcai barlangfürdőbe és áztassátok magatokat egész nap:) lubickoljatok meg miegymás, lazítsatok, érezzétek jól magatokat egymással:)

a víz nagyon el tudja lazítani az ember lelkét, jót fog tenni:)

a másik pasit meg verd ki a fejedből, csak egy kis bohóság az egész..

2013. okt. 28. 11:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Az a baj, h a barátom, nem tud velem tölteni így egy hétvégét, mert még akkor is dolgozik, ez öli meg leginkább a kapcsolatunkat, hogy nem ad elég időt az életéből. Hiába pörgetjük fel a kapcsolatot olykor-olykor, ha utána beáll a tipikus megszokott dolog, ami úgy néz ki, hogy ha találkozunk is nyilván csak este ( azzal nincs bajom, h dolgozik, nyilván megértem, h sokszor csak későn ér rá), de olyankor is annyi van h berakunk egy filmet, kajálunk valamit és ő bealszik... hétvégén nem ér rá programozni, hétközbe se, mert suli, meló stb. Amikor együtt vagyunk érzem, h szeret, de nekem ez kevés, 22 évesen nem akarom így élni a mindennapjaimat, mintha egy x éves házasságban élnék. Tudom, hogy a másik srác új, izgalmas... De valahogy vele már csak azért is jobb mert fiatalabb, egy suliba járunk, együt járunk el bulizni, vele tudok beszélgetni bármiről, míg a párommal már beszélgetni se szoktunk... Most nagy dilemmába vagyok, mert egy ez kiugró, kiléphetnék ebből a kapcsolatból, ugyanakkor ez elég nehéz döntés is, és félek is tőle
2013. okt. 29. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!