Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SE VELED SE NÉLKÜLED-Ez már a végét jelenti, vagy csak egy újabb kilengés?
"és az utóbbi időben megismertem egy srácot, akit nagyon kedvelek, vonzódom is hozzá ő is hozzám." Mire vársz még?
Benne van a pakliban, hogy szakítasz a pároddal,és az új srác végül mégis lemond rólad,akkor a tipikus a két szék közt a pad alá eshetsz....
Én azt mondom,hogy 5 év,az 5 év.Nem jutottatok semmire.22 évesen még fiatal vagy. Simán találsz jobbat!
hát én azt az erős kapcsot megkérdőjelezném, ha "kismilliószor mentünk szét"...
a "se veled se nélküled kapcsolat" hibás.. a kapcsolat szó miatt
se veled - mert nem bírod valamiért ki a kapcsolatban.. nem érzed jól magad benne.. ez lehet akármi, jelen esetben a törődés hiánya
se nélküled - mert egyedül mégsem olyan jó... nem a másik hiányzik igazán, hanem a Te életed lesz lukas attól, hogy eddig volt kivel törődnöd, kire gondolnod, most meg nincs... nem a másik elvesztése fáj, hanem az egyedüllét érzése...
másrészről egy kapcsolatot fel lehet éleszteni szinte minden szarból, hogyha a két fél igazán akarja! üljetek le és beszélgessetek
a másik pasit meg felejtsd el, elvonja a figyelmed a kapcsolatodról... nekem is volt ilyen, hogy nagyon szimpatizáltam egy lánnyal mikor ak apcsoaltom nem volt az igazi.. és ez logikus, elvégre az egyik embertől nem érzed a nagy törődést, a másiktól meg igen.. és az ember a kisebb ellenállás felé szeret menni, ahol érzi a törődést... csakhogy a párod törődését már megszoktad, nem ér olyan erős ingerként, mint az újonnan érkezetté... akinél még meg van az az izgis valami, ami a friss kapcsolatoknál szokott lenni... de ez ne tévesszen meg! az új pasival is ugyanez lenne 5 év múlva! nem a pasi miatt, hanem az idő miatt!
de fel lehet éleszteni, csak mindkettőtöknek akarni kell, és fel kell dobni valahogy a dolgot.. ehhez mondjuk az is kell, hogy legyen időtök egymásra, ami ugye a pasidnak nem megy, ahogy írtad... mondjuk az, hogy napokig nem találkoztok nem olyan vészes, nem kell minden nap egymáson lógni:D
szenteljetek egymásra egy teljes hétvégét és egy kis pénzt, foglaljatok le egy kis szobát szombat estére miskolcon, szombat délelőtt kiránduljatok sokat a környező zöldben mindentől és mindenkitől távol, estére fáradjatok el, dőljetek be a szobába aludjatok egy jót (nem kell szex, sőt talán jobb is ha nincs, meghittebb a dolog nélküle:) ).. persze TV vagy telefon kikapcsolva egész hétvégén! vasárnap délelőtt menjetek el a miskolctapolcai barlangfürdőbe és áztassátok magatokat egész nap:) lubickoljatok meg miegymás, lazítsatok, érezzétek jól magatokat egymással:)
a víz nagyon el tudja lazítani az ember lelkét, jót fog tenni:)
a másik pasit meg verd ki a fejedből, csak egy kis bohóság az egész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!