Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ahhoz, ha a párod lemenne a Balatonra nélküled?
Figyelt kérdés
Tudni kell, hogy kb 3 hónapja haldoklik a kapcsolatunk, mert kiderült, hogy regisztrált szextárskeresőre, meg rosszlányok.hu-t nézegetett. Ráadásul mindezekről (és még pár dologról) a szemembe hazudott.
Erre ma bejelenti, hogy lemegy a 2 fiú tesójával a bornapokra.
Bizalom még nulla, bár már kezdett javulni a helyzet.
Mit gondolnátok a helyemben? Nem szexpartnert keresett, de ezt nem akarom kifejteni, nagyon hosszú, de a lényeget leírtam.
Ő elvárja, hogy ne korlátozzam és bízzak benne.
2013. aug. 12. 22:16
3/11 A kérdező kommentje:
Utolsó utáni esélyét kapta meg. És tényleg kezdett javulni a kapcsolatunk, őszintébb lett, én is változok..
2013. aug. 12. 22:18
4/11 A kérdező kommentje:
Ő a fiú, 23 éves
2013. aug. 12. 22:18
6/11 anonim válasza:
Lehetsèges hogy szeret....de ha egy pasi iszik nem vagy ott nem a legjobb minden otthon :( akkor ha de csak ha le rà alkalom (nem fogja keresni) meg fog törtènni.:(
7/11 A kérdező kommentje:
Ráadásul a szex is kevés mostanában, mert a dolgai miatt nekem még nem nagyon megy a ráhangolódás...
Bár szerinte ez nem lényeges, mert bírja szex nélkül...
Mintha nem pasi lenne .. -.-
2013. aug. 12. 22:21
8/11 anonim válasza:
Hát az én barátom egész nyárra kiutazott. Én meg itthon (külföldön). Hát én nem szólok semmit,mert bízunk egymásban,így nem kételkedem. Viszont a te helyzeted más, én aggódnék. Kitudja, talán ott találja meg a szexpartnert akit keresett...én nem lennék vele, már csak a bizalom miatt is.
9/11 A kérdező kommentje:
Írjatok még véleményt, kíváncsi vagyok rá...
2013. aug. 12. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!