Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Se veled, se nélküled?
A volt barátommal több mint 4 évig voltunk együtt, szakítottunk! Ő is, én is összejöttünk mással!Mikor azoknak vége lett, megint egymásba gabalyodtunk! Nem nevezném kapcsolatnak, csak olykor olykor összejöttünk, de telefonon napi szinten beszéltünk.
Most előállt azzal, hogy ne beszéljünk többet, mert neki ez így nem jó, ... vagy akkor költözzünk össze!
Nem tudtam igen mondani az "ajánlatára"! Átfutott az agyamon, hogy talán tartok összeköltözni vkivel? Vagy hogy csak vele nem akarok? Azt gondolom, hogy ha szeretek vkit, akkor nem haboznék, nem? Ezek szerint nem szeretem annyira hogy összeköltözzek vele!Szeretem mint ember, de nem vagyok szerelmes már belé! De akkor mégis mért kattogok ezen? Meg azon, hogy vajon jól döntöttem e?
De maga mint ember és a beszélgetések hiányozni fognak!
Ki volt hasonló cipőben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!