Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fű, alkohol, játékgép. Le tudom szoktatni a párom ilyesmiről?
igen 2es neked szólt és a kérdezőnek is
am nem fogok leállni bizonygatni neked h igen az én apám és a párom apja is az volt (már mind a ketten meghaltak)
felesleges lenne
te úgy élted meg ahogy én másképp.....
de mint írták, ha a kérdező erőszakosan belenyúl ebbe akkor a pasi egy ideig tűri majd csak azért is még többet fog inni.. egy ilyen dolognál az erőszakos viselkedés ellenkező hatást ér el ...
Igen, azt látom, hogy másképp gondolkodunk. Ugyanakkor én nem erőszakról beszéltem, csupán reális határok meghúzásáról. Nem azt mondtam, hogy nem ihat egyáltalán alkoholt, csak azt,hogy ne engedje meg, hogy a párja részegre igya magát.
De látom, a nézeteink különböznek.
(#2, 14L)
én meg azt írtam h amíg nem élnek együtt addig felesleges ezen agyalni ...
lehet h az itallal is olyan lesz mint a fű vagy a játékgép
leteszi
és annyi volt
amiket leírt róla az alapján ö nem függő személyiség
am te 14 éves vagy én 40 ...
kicsit többet láttam már a világból
nem kétlem h rossz volt neked megélni ezt
de majd 40 évesen jó pár kapcsolattal a hátad mögött megérted ...
egy kapcsolatban egyensúly kell
nem az h a nő majd megmondja mi a jó a férfinak
Én se azt mondtam, hogy összeköltözés előtt, éljenek együtt és egy idő után legyen erről szó. És értem én, hogy egyensúly kell, de az nem lesz meg, ha a pasi mindig kocsmázik.
Az hogy én 14 vagyok te meg negyven... Nem jelent semmit. 14 éves korom ellenére elég nagy élettapasztalatom van, ami a családot illeti.
(#2, 14L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!