Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik így a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így a barátnőm? Többi lent.

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt, előtte nem ismertem őt, különböző városban lakunk. Szép és főként nagyon okos lány, évfolyamelső az egyetemen. A szülei is tanult emberek. A probléma az, hogy hétvégente bizony elszalad a ló vele és a barátnőivel. Temérdek mennyiségű alkoholt fogyasztanak és szabályosan vadulnak. Csak a lányok. Fiúkat sosem hívnak, de úgy többé kevésbé 15 lány baromira elengedi magát. Azon kívül, hogy isznak, mint a gödények, buliznak napfelkeltéig, hangoskodnak és röhögnek, nem csinálnak semmit nyilvánosan. Azt viszont nem tudom, hogy mi történik ezeken a csajos házibulikon. Az összes barátnője biszex (ő is) és már kb. mindenki mindenkivel legalább csókolózott, ami engem nem is zavar, mert az emberek csak spekulálnak erről, biztosra csak én és ők tudják (csupán az én barátnőmnek van kapcsolata). Kérdeztem már, hogy mi ebben a jó, hogy minden hétvégén ennyit isznak, csak annyit mondott, hogy nekik ez így jó. Nem kifejezetten zavar, sokkal inkább furcsa ez nekem, mert én a haverjaimmal néhány sört megiszok, de hogy folyton részegek legyünk, az nem jellemző. Főleg, hogy ezeknek a lányoknak a szüleik mind felső vezetők, vezérigazgatók, tanárok, orvosok, mérnökök, közgazdászok és vállalkozók. Ők is mindannyian kiváló teljesítményt nyújtanak a tanulást illetően, ezért nem érthető számomra az ilyen kicsapongó és szabados viselkedés. Volt már valakinek ilyen tapasztalata? F24

2013. aug. 14. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Én is voltam egyetemista, ez teljesen normális. Néha ki kell kapcsolódni, mert a tanulás (mert gondolom sokat tanul ha osztályelső) nagyon megterhelő tud lenni. Nekem a barátommal van ilyen gondom. Ő 17 éves kora óta iszik, most 25 és még mindig minden hétvégén bulizni akar, viszont én a 3 évem alatt amit az egyetemen töltöttem kibuliztam magam, már nem hiányzik, inkább a párommal szeretnék lenni hétvégente, csak hát.... na mindegy.

Ha a fél év alatt nem adott okot arra, hogy féltékeny legyél, szerintem ne aggódj, ha jól vagyok akkor nem lesz baj. Nálunk sem a pasizásról szólt a buli (igaz, a többségünknek volt párja) csak arról hogy lazulunk és jól érezzük magunkat.

2013. aug. 14. 18:16
 2/8 anonim ***** válasza:

mert le kell vezetni valahol a feszültséget, a tanulás rengeteg stresszel jár, ezt muszáj valamilyen úton-módon kiereszteni

a másik meg, hogy általában ezek az emberek nem törődnek sokat a gyerekükkel,és így valahogy próbálnak megfelelni az elvárásoknak

én erre gondolok

20L

2013. aug. 14. 18:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem lehet azt mondani, hogy nem törődnek a barátnőmmel a szülei, mert az anyukája nem dolgozik amióta ő suliba kezdett járni. Az apukája is a 8 óra munka után otthon van. A többiek esetében sincs ez másként.
2013. aug. 14. 18:43
 4/8 Pendulum92 ***** válasza:

Nekem támadt egy gondolatom a kérdésen kívül. Mindenki mindenkivel legalább csókolózott? A barátnőd is benne van ezekben?

Ha igen, nálam az ugyanolyan megcsalás lenne, mint ha pasival tenné, hiszen ha biszex, vonzódik lányokhoz is.

2013. aug. 14. 19:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Érdekes. Én már harmadéves egyetemista leszek, és bizony tényleg megterhelő ennyi mindent tanulni, készülni a vizsgákra, sokszor nem aludni éjjelente. DE. Sosem úgy vezettem le a feszültséget, hogy halálra ittam magamat, mert milyen jópofa utána, hogy annyira másnapos vagyok minden áldott hétvégén, hogy saját hányásomat se ismerem meg. Mi ebben a jó? Kérdezem az előző válaszolóktól is, akik szerint így vezették le felgyülemlett feszültséget. Szerintem ez abszolút nem normális dolog, leginkább csak szánalmas, és érződik rajta, hogy csak azért csinálják az emberek, mert társaságban mennek egymás segge után, mint a birkák. Egy szépséges, biszex nyájról van szó, semmi többről.
2013. aug. 14. 19:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Mindig mindenre emlékeznek és nem szoktak hányni. Gyakorlott ivók.
2013. aug. 14. 19:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja hát ha már annyira gyakorlott ivók, hogy nem hánynak, akkor én kérek elnézést, vedd úgy, hogy nem is írtam... :D
2013. aug. 14. 19:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem kell elnézést kérni. :D A barátnőm többet iszik, mint én és nagyon jól is bírja. Fél liter tömény szinte meg sem kottyan neki...
2013. aug. 14. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!