Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a barátnőm? Többi lent.
Én is voltam egyetemista, ez teljesen normális. Néha ki kell kapcsolódni, mert a tanulás (mert gondolom sokat tanul ha osztályelső) nagyon megterhelő tud lenni. Nekem a barátommal van ilyen gondom. Ő 17 éves kora óta iszik, most 25 és még mindig minden hétvégén bulizni akar, viszont én a 3 évem alatt amit az egyetemen töltöttem kibuliztam magam, már nem hiányzik, inkább a párommal szeretnék lenni hétvégente, csak hát.... na mindegy.
Ha a fél év alatt nem adott okot arra, hogy féltékeny legyél, szerintem ne aggódj, ha jól vagyok akkor nem lesz baj. Nálunk sem a pasizásról szólt a buli (igaz, a többségünknek volt párja) csak arról hogy lazulunk és jól érezzük magunkat.
mert le kell vezetni valahol a feszültséget, a tanulás rengeteg stresszel jár, ezt muszáj valamilyen úton-módon kiereszteni
a másik meg, hogy általában ezek az emberek nem törődnek sokat a gyerekükkel,és így valahogy próbálnak megfelelni az elvárásoknak
én erre gondolok
20L
Nekem támadt egy gondolatom a kérdésen kívül. Mindenki mindenkivel legalább csókolózott? A barátnőd is benne van ezekben?
Ha igen, nálam az ugyanolyan megcsalás lenne, mint ha pasival tenné, hiszen ha biszex, vonzódik lányokhoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!