Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem. Mit tegyek hogy vissza kapjam?
Figyelt kérdés
Szóval 1,5 évet voltunk együtt a párommal. Nyáron egyszer szakított mert irányítani akartam és uralkodni rajta. 2 hétig voltunk külön, közbe a legjobb barátjával beszélgettem aki elkezdett nekem udvarolni jól estek a szavai de visszautasítottam, de a párom feldühített és közölte hogy semmi esély hogy újra együtt legyünk ekkora teljesen összetörtem. A barátja még mindig udvarolt és dühből nem utasítottam el, de csak virtuálisan beszéltünk küldtem neki a nyaraláson készült fürdőruhás képet. Pár napra rá újra beszéltünk a párommal és aztán újra összejöttünk viszont bemásolták neki a beszélgetésünket a barátjával. Tudott róla hogy beszéltünk de azt nem hogy mit. Megbeszéltük a párommal hogy együtt túljutunk ezen és hogy nem történt semmi közöttünk nem is találkoztunk. Ez nyáron volt, de egy hete közölte velem hogy mindennél jobban szeret de nem tudja túltenni magát és az lesz jobb mindkettőnknek ha ezt nem folytatjuk. A három hónap alatt én mindent megtettem érte és ezt ő is elismerte.2013. okt. 27. 16:21
1/2 anonim válasza:
Nehéz, de lépj túl rajta! Velünk is így volt.
Szakítottunk, összejöttünk, szakítottunk, megbeszéltük megint összejöttünk, egy ideig jó volt, aztán megint elromlott minden. Komolyan mondom, zárd le és ne is reménykedj. Próbálj pozitívan állni a dologhoz :)
2/2 A kérdező kommentje:
A tudatlanságom volt az akadály hogy boldogok legyünk. Nekem ő az első és amikor először szakított akkor se tudtam tovább lépni most se tudok csak erősödik a szerelmem iránta.
2013. okt. 27. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!