Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitott velem a baratnom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitott velem a baratnom. Mit tegyek, hogy vissza kapjam?

Figyelt kérdés

Tegnap szakitott velem a baratnom mert nem erzi, hogy szeret es egyedul akar lenni, nem akart idot kerni, hogy kesobb megprobaljuk egyszeruen nemet mondott...tudom nincs senki mas neki, 5 evet voltunk eggyutt es soha egyikunk sem csalta meg a masikat. Nagyon szeretem azota mindenem emejeg es etvagyam sincs, csak o jar a fejemben es a megoldason gondolkodom, nem tudok senki mast melettem kepzelni igen sok szep jo emlek fuz hozza es mindig ra varnek... abban bizom, hogy egyszer ujra kezdjuk es megint boldog leszek addig csak elmelkedem... ha a baratokkal kimejek akkor is o jar a fejmeb barmennyire akarok ellene tenni es nem is kivankozok ki senkivel csak vele.

Ha veletlenul talalkozok vele mindig jo kedvem lessz egy feloraig aztan minden elorol, azt szeretnem kerni, hogy mivel enyhitsem az erzeseim? (tudom nem lehet, de mivel probalkozzak) es hogyan kapjam vissza ujra? most nem akar latni se beszelni de azt mondta egyszer meg lehetunk baratok... ez vigasztal csak

2009. okt. 29. 16:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

áh, mindig így megy ez.

Nézzél sok filmet, játszál, aludjál ha teheted sokat, stb. Foglald le magad. Idővel rájössz, hogy vannak más csajok is és kiszeretsz belőle. Az ő döntését meg tartsad tiszteletben. Idővel meg valszeg látni se akarod majd, nemhogy a barátja lenni. Az nem müxik egy komoly kapcsolat után.

2009. okt. 29. 16:58
 2/19 anonim ***** válasza:
semmit, légy férfi, törődj bele, ne fuss utána. ne alázd meg magad
2009. okt. 29. 16:58
 3/19 anonim ***** válasza:
0%
nemlehet, hogy lapossá wált a kapcsolatotok? wagy walami uj csak lépett a képbe amit te nem is sejtesz? eltudom képzelni hogy mit érzel...ezen sajnos semmi nem segit, max az idö...:S legyél sokat a barátaiddal és probáljmeg nem gondolni rá...ne teperj, ne eröltesd hagyj mindent az idöre ha látja rajtad hogy kiwagy bukwa az csak még rosszabb...és lehet hogy zawarni fogja...és ki tuggya lehet hogy még ö fog felhiwni...:)
2009. okt. 29. 16:59
 4/19 anonim ***** válasza:
az biztos hogy ne zaklasd!hátha csak át gondolja az életét. hiába irok akármit,hogy mit csinálj,ugy is rágondolsz,hisz azt te is tod hogy az idö mindent sebet be gyógyit.
2009. okt. 29. 17:00
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
istenem mennyire b.zis egy dolog ez a 'v' betű helyett 'w' használat, a hideg kerülget tőle. bocsi, off...
2009. okt. 29. 17:02
 6/19 A kérdező kommentje:
eldontottem, hogy 1 honapig kb nem adok semmi jelt azutan megprobalom elhivni valahova, mondjuk addig meg sok van de ha ugy latom akkor ezt csinalom... kicsit jobbm ikor latom, hogy tanacsokat adtok nem erzem magam annyira egyedul...
2009. okt. 29. 17:05
 7/19 anonim ***** válasza:
sok szerencsét!
2009. okt. 29. 17:07
 8/19 anonim ***** válasza:

Abból amit leírtál esélytelennek tűnik a dolog. Amit tehetsz, hogy nem zaklatod, nem keresed, ha meglát akkor sem kell a nyakéba ugrani, akármilyen nehéz is. Légy férfi, lépj tovább győztesen és magabiztosan. Hiába hívod el bárhova, nem fog elmenni vagy ha el is megy nem lesz kíváncsi arra hogy szereted-e még. Csak azért mert könyörögsz neki biztos nem fog visszamenni hozzád. Egy nőnek nem a nyafogó fiú kell aki mindenáron folytatni akar egy kapcsolatot, hanem egy olyan férfi aki tovább tud lépni és egyedül is megvalósítani a céljait.

És lehet, hogy mire úgydönt, hogy visszajönne hozzád (ha visszajön...), neked már rég új életed lesz.

2009. okt. 29. 18:11
 9/19 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez történt, 2 hete, 5 év után...gáz...
2009. okt. 30. 08:52
 10/19 anonim ***** válasza:
ismerős a helyzet... csatlakozom. 3 év után. A barátnőm ugyanezen indokkal hagyott el, 2 hónapja, azóta kiderült hogy megtetszett neki egy másik fiú. paff... kb 3 hete érzem úgy hogy már alig hiányzik, sokat járok el bulizni barátokkal, sportolok, futok, netezem, filmeket nézek, barátkozom, ismerkedem, röviden lefoglalom magam. az első 1 hétben majdnem minden nap sírtam, bevallom férfiasan, utána mondtam hogy nem mehet ez így, kimentem sétáltam, a barátaim kirángattak itthonról, hogy ne üljek itthon, elvittek mindenhova, és lám, 3-4 hét után észrevettem hogy egyre kevesebbet jut eszembe... így 2 hónap után pedig ott tartok hogy este lefekvéskor szar, mert akkor jut eszembe, és reggel mikor felkelek... jobb mintha egész nap a fejemben járna. Mi úgy váltunk el hogy beszélgetünk, tartjuk a kapcsolatot, azonban amikor kiderült sok dolog, teljesen megszakítottuk a kapcsolatot, letöröltük egymást msnről stb. kicsit összevesztünk, de már nincs tétje a dolognak. Én is reménykedtem hogy egyszer újra együtt leszünk, de ezt nem lehet tudni előre... lehet hogy igen, lehet hogy nem, de nem lehet úgy élni, hogy egész életedben rá fogsz várni és reménykedni fogsz. A barátság pedig csak akkor fog működni ha mindketten túlléptek a másikon, a múlton, és mint két idegen, találkoztok, és barátkoztok, de semmi több. Ha meg éreztek egymás iránt valamit akkor tovább lehet lépni, de megmondom neked őszintén, hogy az elkövetkezendő hónapokban ne számíts rá... a nők komolyan gondolják a szakítást... próbáld túltenni magad rajta, szórakozz, menj el a barátaiddal, találj új hobbikat, foglald le magad, a régi emlékeket meg tedd egy nagy dobozba és dobd be a szekrény mélyére, mert máskülönben csak nyüglődni fogsz. Ja, és nagyon közhelyes, de az idő majd begyógyítja a sebeket... bocs a regényért! fel a fejjel! 23F
2009. okt. 31. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!