Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitott velem a baratnom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitott velem a baratnom. Mit tegyek, hogy vissza kapjam?

Figyelt kérdés

Tegnap szakitott velem a baratnom mert nem erzi, hogy szeret es egyedul akar lenni, nem akart idot kerni, hogy kesobb megprobaljuk egyszeruen nemet mondott...tudom nincs senki mas neki, 5 evet voltunk eggyutt es soha egyikunk sem csalta meg a masikat. Nagyon szeretem azota mindenem emejeg es etvagyam sincs, csak o jar a fejemben es a megoldason gondolkodom, nem tudok senki mast melettem kepzelni igen sok szep jo emlek fuz hozza es mindig ra varnek... abban bizom, hogy egyszer ujra kezdjuk es megint boldog leszek addig csak elmelkedem... ha a baratokkal kimejek akkor is o jar a fejmeb barmennyire akarok ellene tenni es nem is kivankozok ki senkivel csak vele.

Ha veletlenul talalkozok vele mindig jo kedvem lessz egy feloraig aztan minden elorol, azt szeretnem kerni, hogy mivel enyhitsem az erzeseim? (tudom nem lehet, de mivel probalkozzak) es hogyan kapjam vissza ujra? most nem akar latni se beszelni de azt mondta egyszer meg lehetunk baratok... ez vigasztal csak

2009. okt. 29. 16:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

kosszonom a jo tanacsot, ma kiderult, hogy van egy masik srac akivel neha beszel a messengeren es talakozik vele de azt mondta nincs semmi koztuk, szerintem elobb utobb lessz csak ez 2 x annyira rossz mind az egesz eddigi...

jarok ki a baratokkal probalom lefoglalni magam csak az a baj veluk, hogy parban vannak es akkor rolluk is o jut eszembe mikor eggyutt jarkaltunk a baratokkal :| remelem meg osszehozz a sors minket, de azt remelem a legjobban, hogy kitudom torolni az eletembol es nem gondolok ra

2009. okt. 31. 11:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg öregem... 90% hogy van köztük valami, csak nem akarja megmondani neked, mert nem akar megbántani... a szakítás valószínűleg neki sem volt könnyű, és nem akarja hogy te szenvedj még jobban. De a lényeg hogy ne akard görcsösen hogy újra együtt legyetek, mert akkor sose lesztek együtt... inkább próbáld elfelejteni az a legjobb. Általában akkor történnek velünk a jó dolgok mikor nem számítunk rá, szóval ne görcsölj, ha még van dolgotok egymással úgyis egymásra találtok, ha nincs akkor nem. éld te is az életed, most még szar, de hamarosan lenyugszol figyeld meg;) az élet megy tovább. 23F
2009. okt. 31. 11:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Rúgj be mint a csacsi, szedj fel 3-4 nőt csak úgy szórakozás céljából és máris jobban leszel.
2009. okt. 31. 12:33
 14/19 A kérdező kommentje:
nem akarom el ordibalni de lebukott a srac akivel elvileg beszelgetni jar egy csaj akit ismerek es vele log mikor az van kiirva a messen mintha sraccal menne ki :D
2009. okt. 31. 20:08
 15/19 A kérdező kommentje:
sajnos ma egy pasirol tett ki kepet a messengeren :| rosszabbul esik az egesz midn eddig, remenykedem, hogy engem keres majd benne es egyszer visszajon, tudom nem ezt kene csinaljam de nem tudok masra gondolni es nem tudok massal elni
2009. nov. 1. 17:43
 16/19 A kérdező kommentje:
ma ojanokat tudtam emg valakin keresztul hogy megutaltam ez igy jo is, meg neki all fejebb...
2009. nov. 1. 20:37
 17/19 anonim ***** válasza:
haver, töröld le a francba msn-ről... mikor ugyanilyeneket tudtam meg a volt nőmről, én is letöröltem, sokkal jobb azóta! nem látom a hülye személyes üzeneteit, a hülye képeit stb! sokkal könnyebb lesz neked is! hajrá!
2009. nov. 2. 09:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Töröld le! azonnal. ha ilyen képet rak fel az azt jelenti hogy nincs tekintettel az érzéseidre! Ha tudom hogy a volt párom még szerelmes belém biztos hogy nem rakok fel sehova semmi félreérthetőt. Egyrészt most már egyértelmű hogy nem lesz folytatás, de nem is lenne értelme.

Neked is könnyebb lesz ha nem látod a hülye üzeneteit.

2009. nov. 2. 09:37
 19/19 A kérdező kommentje:

elso napokban nagyon rossz volt, nem aludtam, de szepen lassam tudtammeg dolgokatpl. ojanokat irt a sracnak, hogy hianyzik ezen rohogtem :)) 3nap utan h hianyzik valaki? sehogy ezt csak bedumalja maganak is mindenki ezt mondta igy kiabranditott magabol es mar jol vagyok :D

Kozben ra talaltam egy masik csajra aki kedves, szimpatikus minden jo m egvan benne csutortokon dol el, hogy betoljuk a szekeret vagy sem :)) ugyanis akkor mejunk buliba :D

Mindenkinek koszonom a velemenyet parszor hideg zuhany volt de nem kell kertelni

2009. nov. 3. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!