Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baratnom 3 napja szakitott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnom 3 napja szakitott velem. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Szakitaskor azt mondta, h nem tudja mit erez irantam, es nem akar kihasznalni, ezert szakitunk amig rendezodnek az erzesei velem szemben. En nem szamitok arra, hogy ujra kibekuljunk, hisz talalt masat (meg csak alakuloban van, vagy talan ossze sem jon), ez volt szakitasunk oka is, egyreszt. Ez a dal van kiteve sztatuszanak, lehet, h nekem uzen? http://www.youtube.com/watch?v=bCQ0kpjhwwQ&feature=related

Amugy ez nektek mit sugall, h hianyzom neki, vagy hogy jobb igy, ahogy most van. Jah, es meg egy reszlet, azt mondtam, h ha szakitunk, tobbet nem beszelek vele, es tartottam is magam hozza.

2010. jan. 6. 20:53
 1/7 A kérdező kommentje:
Amugy en 22, o 20. Kimaradt! 5 evet voltunk egyutt.
2010. jan. 6. 20:54
 2/7 anonim ***** válasza:
csak féltékennyé akar tenni, nem irj rá... Ha télleg fontos vagy neki akkor majd ő irni fog.. bizz bennem, nekem már többször is lement ez a jelenet
2010. jan. 6. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem mondhatod komolyan ,hogy ezzel a dallal üzen neked....!!!

Ez egyáltalán nem neked szól, lehet csak azért van kirakva mert szereti,de én annak biztosan nem raknám ki, akit én dobtam.

Egyébként egyértelműen megmondta neked,hogy ne keresd és, hogy nem tiszták az érzései, az meg ,hogy már más után leselkedik... Már te is tudod a választ,csak nem akarod elfogadni.

Lépj tovább, ez a hajó elment. Minden esetre, ha újra megjelenne, érdekelne, hogy ugyan miért, mert gondolkodásra elég pár nap max 1 hét és közben nem kell más után kutatni, mert elég zavarosak a saját ügyek is,de elmondásod szerint ő nem nagyon gondolkodik... esetleg máson.

Fuss te is más lány után, nem érdemes rá várnod.

Hajrá!

2010. jan. 6. 21:08
 4/7 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt, nalam is lement, de eddig mindig en engedtem es en irtam, vagy hivtam eloszor. De most ugy dontottem, h nem fogok tobbe. Ha kellek akkor majd o keres, addig en is nezek mas utan. De jo tudni, h masnak ez bevallt.
2010. jan. 6. 21:10
 5/7 A kérdező kommentje:
21:08-asnak: Hat nem hiszem, h szereti, mert eddig soha nem hallgatta. Szerintem meg van esely, mert 5 ev eleg sok ido, es biztos, hogy most is hianyzom neki.
2010. jan. 6. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:
2012 a végítélet napja
2010. jan. 7. 16:15
 7/7 anonim ***** válasza:

21:01 es vok

Ez a beszéd ;)

2010. jan. 29. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!