Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kezelitek, ha hisztis a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelitek, ha hisztis a barátnőtök?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt.

Nagyon szeretem,de néha olyan hisztit rendez,mint egy ovis.

Mit tegyek?

Ő 21L én 24F

2013. okt. 27. 10:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
65%

Ne menj el.Legalábbis az én barátom,hogy ha valamin hisztizek lefog,és össze-vissza csókol, nyalogatja a nyakam(ilyenkor röhögőgörcsöt kapok)és aztán csókolózunk(vagy tovább is fajul.:D)...és kész, el is felejtettem min hisztiztem.

:D

2013. okt. 27. 11:53
 12/25 anonim ***** válasza:
Legyél hideg és racionális. Magyarázd el neki, hogy értelmetlenül csinálja, felesleges energiapocséklás és öleld meg.
2013. okt. 27. 13:42
 13/25 anonim ***** válasza:
63%

Tisztázzuk: hisztinek az ok nélküli, nevetséges, túlzott viselkedést értem, aminek célja másik ember figyelmét kierőszakolni, vagy érzelmileg zsarolni.

Sokáig nem hittem magam sem, de az igazság az, hogy ha egy nagyjából (elméletileg) felnőtt nő hisztizik, a férfiember nemigen tud ezzel mit tenni, nincs sok teendő.

1. Ha enyhe a hiszti és csak pillanatnyi és utólag a nő is belátja, hogy "gáz volt" stb. Akkor megérheti kissé megértőnek, kedvesnek lenni, elvégre emberek vagyunk.

2. Ha súlyosabb kicsit a dolog, akkor hagyd figyelmen kívül és gondolkodj el azon, hogy kell-e ez neked. NE CSINÁLJ MAGADBÓL BOHÓCOT!!!

3. Ha súlyos a hiszti és gyakori, akkor említsd neki, hogy hosszú távon el fog fogyni a türelmed ám. Ha nincs javulás, szépen tedd lapátra!

Adj neki ultimátumot, mond meg, hogy min változtasson. Sajnos ha 20 éves koráig nem sikerült megnevelni ( a szó jó értelmében) a szüleinek stb, akkor kevés remény van rá, hogy megembereli magát, de hátha.

Én így tudom elképzelni a helyes, jóindulatú, határozott férfi magatartást! :D

2013. okt. 29. 12:46
 14/25 anonim ***** válasza:
60%

Tudom ajánlani a Makacs Kata című filmet:

http://www.youtube.com/watch?v=HLTp-JyceuY

40-től elég jó! :D

2013. okt. 29. 12:48
 15/25 A kérdező kommentje:

Este volt megint egy durva hisztije...

Próbáltam szép szóval,puszikkal,érintésekkel,de nem hatott rá.

Köszönöm a válaszokat.

2013. nov. 1. 00:22
 16/25 anonim ***** válasza:
66%

"Próbáltam szép szóval,puszikkal,érintésekkel,de nem hatott rá.

Köszönöm a válaszokat."

Na tessék!!

Nem tudom mit köszönsz, ha ennyire nem veszed figyelembe amit pl én és többen is írtunk...

2013. nov. 1. 08:38
 17/25 anonim ***** válasza:
60%
Amúgy mi volt és mit csinált???
2013. nov. 1. 10:40
 18/25 A kérdező kommentje:
Most mosolyszünet van,mert délután telefonon keresztül is hisztizett,pedig csak annyit mondtam,hogy kb 1órát kések,és kiakadt.
2013. nov. 1. 19:22
 19/25 A kérdező kommentje:

Késés oka,hogy kimentem anyuval a temetőbe.

A babám azt mondta,hogy milyen szemét vagyok,hogy a halott apám fontosabb,mint ő...

2013. nov. 1. 19:26
 20/25 A kérdező kommentje:

Nem bírtam meggyőzni az ellenkezőjéről.

Meg hozzám vágta, elb.tam a napját,mert mindent eltervezett.

Az az 1 óra miatt dilizett

2013. nov. 1. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!