Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelitek a barátnőtök hisztijét néhanapján?
"-Igen drágám, jólvan drágám, rendben drágám, nem drágám"
kb
+1 az elsőnek
én lány vagyok és általában az segít ha nem szól hozzám addig a barátom amíg ideges vagyok, különben még jobban felb@szódok xD. egy kis idő múlva lenyugszok, de ha tovább hergel akkor tovább hisztizek:D
nevettem a válaszokon:D
én is csak jobban felhergelem magam ha nyugodtan, közömbösen reagálgat,a legjobb megoldás sztem is az hogy magunkra hagytok mert ha nem annak tuti összeveszés lesz a vége:D én is másnap pontosan ugyanúgy megbánom és bocsánatot kérek:DDD
L
ezt nem lehet sehogyse kezelni :D
ha nyugodtan szólnak hozzám amikor ideges vagyok akkor az irritál... de ha elkezd velem veszekedni meg ugyanúgy hisztizni akkor meg ugyanúgy fokozódik a hisztim.. de ha tudomást se vesz rólam csak néz ki a fejéből akkor megsértődök... hagyd magára :))
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!