Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáltok arra ha vkinek nagyon bejön a barátnőtök esetleg nyomul rá?
Ez egy nagyon ortó dolog :/ Marha nehéz egyensúlyozni, de igazából addig nincs gond amíg a barátnőd nem foglalkozik a sráccal. Büszkeséggel semmiképp nem tölt el, inkább aggodalommal.
Itt egyszerűen nincs jó út, ha elkezdesz keménykedni, az nem jó, ha teljesen leszarod, az se jó, de tapasztalatból mondom hogy még a kettő közötti aranyközép se jó. Ha a barátnőd veszi a lapot, és látod hogy tetszik neki amit a másik srác csinál, akkor dobd ki a csajt. Itt soha nem az a hibás aki nyomul, mert ha a csaj enged akkor ő a ribanc, hiszen mint tudjuk "csak az foglalt akin fekszenek".
Alapvetően viszont ha jó kapcsolatotok és szeret téged a lány akkor nem okozhat gondot, esetleg megjegyezheted hogy te nem vagy annyira oda a helyzetért.
Hát ha a párod megbizható akkor nincs baj,addig amig az adott him nem kezdi taperolni mondjuk,erre a lany részéről egy pofon nem elég,az csak minimum.
Olyankor felkel szedni a segged a tervezőasztaltó és rommáverni az adott személyt,természetesen az első ütést érdemes kiprovokálni,mert onnantól jogos önvédelem...
A pasin röhögnék egy nagyot,hogy úgyse tudja elszedni tőlem...
A csajomban meg bíznék,hogy szeret annyira,hogy nem hagy el másért.És mi után jól kikosarazta a srácot,jól el is verném...Nem tudom miért,szerintem mert valamennyire tiszteletben kéne tartania más kapcsolatát,és nem tette.
Én lány vagyok, de ha a pasim tetszene valakinek, akitől nem kell tartanom (párkapcsolata van, nem olyan típus aki másoktól elszedi, esetleg az a barátnőm, akiben a legjobban megbízok), akkor igen, örülnék, hogy nem csak nekem tetszik a párom. Ha viszont r*banc típus lenne, aki el akarja szedni, és miden áron fel szeretné venni vele a kapcsolatot, akkor lenne hozzá mondanivalóm.
Párom hasonló esetben csak akkor volt féltékeny, amikor a pasi már határozottan nyomult rám, és facén linkelgette nekem a zenéket, arról faggatott, mikor futunk össze, stb. Megbízott bennem, de egy idő után ebből viták lettek, úgyhogy megszakítottam a sráccal minden kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!