Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelitek, ha hisztis a barátnőtök?
3 hónapja vagyunk együtt.
Nagyon szeretem,de néha olyan hisztit rendez,mint egy ovis.
Mit tegyek?
Ő 21L én 24F
A hiszti témája azért nagyon fontos. A hiszti csak egy reakció, annak gyökere, kiváltó oka is van.
Szülei hogyan nevelték eddig kb.? Nagyon elkényeztették?
Én mindenképpen megölelném, kicsit megsimogatnám a kezét, arcát és a hátát is és megígérném, hogy később meg fogjuk beszélni. Mindenképpen empatikusan és nem ellenségesen kell ezt kezelni. Észre fogja venni magát.
Hát gyerekeknél ugye azt szokták mondani, hogy a hiszti addig tart amíg van nézőközönség. Ergo a hisztiző gyereket magára kell hagyni míg lenyugszik...hogy ez felnőtteknél mennyire működik azt nem tudom.
Szerintem ha ő az a típus akire nem lehet szép szavakkal/racionális érvekkel hatni amikor hisztizik, lehet annyit kellene, hogy megmondod neki, hogy "ha lenyugodott beszéltek normálisan addig meg nem reagálni a dühkitörésre" Persze ezt csak látatlanba mondom
Kezeld a hisztit pénisszel.
Általában bejön. :P
Elég kényes típus,és érzékeny is.
A múltkor nálam volt és bevágta a hisztit,akkor lementem sétálni.
Fél óra múlva lenyugodott.
3. tanácsát nem ajánlom, régen rossz, ha az ember félelemből viselkedik valahogy.
Én is elég hisztis tudok lenni. Nem tehetek róla, van amikor egyszerűen minden kikészít. Ha próbálom visszafogni magam, abból zokogás lesz.
A párom két módon tudja kezelni: vagy összebújással, esetleg egy film megnézésével, vagy valóban szexszel. Vagy leginkább ebben a sorrendben :)
(6) Dehogy nem jó, hiszen máris ugrottál az ilyen ötletre:D
Kérdező, lépd meg:D
A múltkor amikor lementem sétálni,annyit mondtam neki,Kicsim szeretlek,de most lemegyek.
Fél óra múlva hívott,hogy lenyugodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!