Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Dohányzó férfiak! Le tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dohányzó férfiak! Le tudnátok tenni a cigarettát, ha a barátnőtök undorodna tőle?

Figyelt kérdés

A lány próbál nem nyaggatni vele, de tudod róla hogy hányingere van a füstízű csóktól mert észre lehet venni.

Tegyük fel, hogy új a kapcsolat, de ígéretesnek néz ki.

Megpróbálnál leszokni vagy egyáltalán nem?

(Hiába a rágó és a kézkrém, nem segít, csak a zuhany és a fogmosás, amit nem végezhet el az ember fia minden egyes szál cigi után.)

23L

2013. okt. 26. 18:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Talán ....
2013. okt. 26. 18:34
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem. A rágó / tic tac oké, meg az, hogy a csaj előtt nem bagózok, de nem. Ha le akarom tenni, az valószínűleg azért lesz, mert drága és egészségtelen, és ÉN nem akarok büdös lenni. Ha molesztálnak a cigi miatt, annál inkább rágyújthatnékom van. :D
2013. okt. 26. 18:37
 3/16 A kérdező kommentje:

Első!

Hát nem sok semmi információt közöltél ezzel. :D Ugyanott vagyok, mint mikor feltettem a kérdést.

2013. okt. 26. 18:37
 4/16 anonim ***** válasza:
nem
2013. okt. 26. 18:42
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem kéne azzal piszkálni hogy ne cigizzen ha már úgy ismerted meg.
 6/16 anonim ***** válasza:
Majd kezdődnek a merevedési zavarok, hiába nem cigizel a közelében... az biztos nem lesz jó a nőnek... :D
 7/16 anonim ***** válasza:
#6, nagyon bölcs hozzászólás, vedd le a szemellenzőt.
2013. okt. 26. 18:47
 8/16 anonim ***** válasza:
54%

Nem, nem tenném le. Ennyi nekem is jut. Más a heroinba menekül a gondjai elől. Nekem szükségem van a bagózásra, élvezem a bagózás, a bagózás nekem egy szertartás, bagózás közben elgondolkozom a dolgokon, segít lenyugodni, kicsit kiadom a stresszt. Oké, hogy ezt sporttal is, meg hasonlókkal is el lehet érni, meg hogy a dohányzás egészségtelen, de nekem az életem része.

Aki dohányzik tényleg meghal, de aki nem, az is.

2013. okt. 26. 18:51
 9/16 anonim ***** válasza:
Pont ebben a szituban szenved lakótársam is. A pasija megígérte neki, hogy leszokik... már egy éve... de csak az lett az eredménye, hogy mindig letagadja, hogy szívott, pedig árad belőle a bagószag... Magyarul inkább megtanult hazudni, mint hogy leszokjon (Y)
2013. okt. 26. 18:55
 10/16 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva, nem...magamért akarom letenni a cigit, azt akarom, hogy az én belső elhatározásomból történjen meg! Úgy van csak értelme és "tartóssága"...

Ezen logikából kiindulva aztán ha nem jön össze a csaj, vagy ha összejövök egy dohányzó hölggyel akkor szokjak rá megint? :D

2013. okt. 26. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!