Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy cigány fiúba szerettem bele. A szüleim teljesen ki vannak akadva. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyébként dolgozik,a szülei is rendesek,de a szüleim csak azt nézik,hogy cigány.Nagyon vendégszeretőek és tisztán élnek.Be se mutathatom itthon,soha nem hozhatom ide.El vagyok keseredve mert beleszerettem.Nem veszekedősek,mint sok cigány család.Szerintetek mit tegyek?2013. okt. 26. 15:48
31/32 anonim válasza:
Ha tényleg normális a fiú akkor harcolj azért, hogy együtt legyetek.
Hidd el, hogy van normális roma!!! Sajnálatos módon a sok putris, ingyenélő népségből ítélik meg a romákat... ami valljuk be megérthető.
De akkor sem kell rögtön, mindenkire ráhúzni a vizes lepedőt mikor még nem is ismered ki rendesen. Elég közelről ismerek olyan családot ahol a férj roma a felesége magyar. Nem cigányosodott el, két gyermeket nevelnek, dolgoznak. A férjnek 3 szakmája van. Tény, ritka az ilyen.
Na egy szónak is száz a vége ha agresszív természetű az elég hamar kiderül, de ha nem így ismerted meg és érzed, hogy szereted nyugodtan vágj bele :)
Sok sikert és kitartást :)
32/32 anonim válasza:
Menekülj amíg nem késô. Ne b**zd el az életed. Most normális, meg kedves, de 1 év múlva már gyereked lesz a "lákátos ármándó álehándró dzsuniortól" is. Ha addig nem vernek agyon. Lehet lepontozni, de ez így van és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!