Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy cigány fiúba szerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy cigány fiúba szerettem bele. A szüleim teljesen ki vannak akadva. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyébként dolgozik,a szülei is rendesek,de a szüleim csak azt nézik,hogy cigány.Nagyon vendégszeretőek és tisztán élnek.Be se mutathatom itthon,soha nem hozhatom ide.El vagyok keseredve mert beleszerettem.Nem veszekedősek,mint sok cigány család.Szerintetek mit tegyek?
2013. okt. 26. 15:48
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
78%
kolis vagyok... ott elég sok cigány-magyar párt látok de mindegyik üti az asszonyát... és rájuk se lehet szólni mert az csak egy dolog hogy a gyengébb nőt egyedül üti... de mihelyst szembekerül a maga nemével akkor meg már bandástól jön... nagyon alattomos egy nép a cigány...
2013. okt. 26. 15:59
 12/32 anonim ***** válasza:
34%

# 9

mi az?

"felsőbbrendűbb magyar nép"

pfff, hánynom kell az olyanoktól mint te vagy.

biztos valami hungarista nagy magyar vagy.

2013. okt. 26. 16:00
 13/32 anonim ***** válasza:
62%

12 talált :D

és te miféle szerzet vagy??

2013. okt. 26. 16:02
 14/32 anonim ***** válasza:
67%
Tényleg vannak kulturális különbségek. Ők nagyon érzelmi emberek, és sajnos nem állnak jól az önkontrollal(náluk ez normálisnak számít), ez stresszhelyzetben előjöhet. Aki pedig megpróbál beilleszkedni, az egy sebzett ember lesz, a rasszizmus és a gyűlölet miatt. Én ismerek vegyes házasságokat, de ott a magyar teljesen elfogadta a szokásaikat, eléggé asszimilálódott. Mivel a szüleid rasszistáknak tűnnek, sajnos,választás elé kényszerülhetsz. Szerintem ne próbáld most rájuk erőltetni, ha szeretitek egymást, akkor próbáljátok meg, de készülj fel, elég sok konfliktusod lesz, sokan elítélnek majd.
2013. okt. 26. 16:03
 15/32 anonim ***** válasza:
67%
Na, valami liberális szerencsecsomag megtalálta a lepontozó gombot.
2013. okt. 26. 16:04
 16/32 anonim ***** válasza:
57%

Ez így van, az én általánosomba is járt 2 cigány, ők többet verekedtek, mint a többi 300 fiú együttvéve, az egyik egyszer nagyon alaposan megvert egy lányt, mert az nem engedte, hogy molesztálja és még csak ki sem rughatták az iskolából. Sőt csupa 1-ese volt mindenből, az igazgató viszont nem buktatta meg, mert nem akarta hogy még egy évet oda járjon.

Az egyenjogúságot hirdetőket elküldeném cigány táborokba nyaralni, ott majd meglátják mennyire távol is vannak ezek a civilizált emberektől.

2013. okt. 26. 16:05
 17/32 anonim ***** válasza:
71%

# 13

félig cigány félig meg magyar, de semmi cigányság nincs bennem azonkívül, hogy beszélem a cigány nyelvet. Én is dolgozom, fizetem a számlákat stb... nem erőszakolok és nem is ütök nőket...nem rabolok stb...

de te egyből elítéled őket...:D:D:D:D nevetséges vagy!!

2013. okt. 26. 16:10
 18/32 anonim ***** válasza:
39%
Cigány az cigány, abszolut mind egyforma. Ha nem kamu a kérdés akkor ne keveredj bele ilyen roma körökbe mert csúnyán elb*szhatod az egész életed!
2013. okt. 26. 16:19
 19/32 EagleHUN ***** válasza:
36%

12 -es Én meg nem szeretem ha általánosítanak és összekeverik/összemossák a hazafit a fajgyűlölővel. Legalább annyira undorító és nekem is "hánynom" kell tőle mint amire te mondtad hogy hánysz tőle.

Tulajdonképpen ugyanazt a "BŰNT" követted el ezzel a kijelentéseddel mint akinek beszóltál (amúgy Jogosan).

Mert a bőrszín alapján való viselkedési általánosítás is egy nagyon csúnya dolog, de az is ha a hazáját szerető Magyarokat (hungaristákat) beáltalánosítod, a nácik közé.

Én Jobb oldali vagyok Hungaristának vallom magam, szeretem a hazám és fáj Trianon, de nem vagyok náci igenis vannak normális dolgos roma származású emberek is (még ha kevés is), és a "fehér" -nek született is viselkedhet cigányként. A kérdezőnek válaszként mondom hogy kockázatos a dolog, ha tényleg olyan jó srác amit eddig megtudtál róla akkor a szüleid előbb utóbb beletörődnek és nem lesz gond.

Ha viszont nem az akkor téged is lehúznak a saját szintjükre (erre is volt már sajnos sok példa), plusz ahogy előttem is írták, lesz gyereked az apjától, nagyapjától, testvérétől is, a valódi cigányoknál ez szokás, ahogy az asszonyverés is. És ilyen helyen "rossz" családoknál ha már van gyerek is akkor már nem fognak elengedni főleg nem a gyerekkel együtt, semmiképpen sem, inkább kinyírnak.

Szóval szerintem is van némi kockázata a dolognak.

2013. okt. 26. 16:19
 20/32 anonim ***** válasza:
Nem mind egyforma, csak a 99%-uk.(Kivétel erősíti a szabált) De ennyi erővel az emberről sem mondható el, hogy két keze van, mert van olyan ember akinek 3, van olyan akinek egy se.
2013. okt. 26. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!