Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy cigány fiúba szerettem bele. A szüleim teljesen ki vannak akadva. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyébként dolgozik,a szülei is rendesek,de a szüleim csak azt nézik,hogy cigány.Nagyon vendégszeretőek és tisztán élnek.Be se mutathatom itthon,soha nem hozhatom ide.El vagyok keseredve mert beleszerettem.Nem veszekedősek,mint sok cigány család.Szerintetek mit tegyek?2013. okt. 26. 15:48
21/32 anonim válasza:
van pár cigó haverom akikkel elég jól meg vagyok tudják hogy rasszista vagyok meg minden... és még elismerésnek veszik hogy jóba vagyok velük... mert azért ha a rendesebbjéből való lehet velük társalogni de a cigány-magyar párokat nem csípem...
22/32 anonim válasza:
Amúgy tényleg másfajta a vérük!
23/32 anonim válasza:
Ne törődj ezzel a sok nácival aki ide írja a baromságait kérdező.Ha szeretitek egymást nyugodtan legyetek együtt,anyádéknak meg tudomásul kell venniük egyszer és mindenkorra,hogy fel fogsz nőni és nem irányíthatják örökké az életedet.
24/32 anonim válasza:
Ezaz, mindneki náczi, akinek van szeme és használja a fejébe hegesztett kocsonyát!!!444vieeel44!!
26/32 anonim válasza:
Ja, a reális gondolkodás a mai világban valóban náci eszméket takar.
28/32 anonim válasza:
Méghogy nácik vagyunk, azt se tudod miről beszélsz. Ha elküldenének egy átlagos cigány családhoz laki egy hétre, összetört lelkibeteg szar-ként jönnél vissza.
29/32 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy ezek a vegyes kapcsolatok ált.-ban kétféleképpen végződnek: úgy jársz, ahogy sokan leírták, verni fognak, stb. ha szerencséd van, időben lelépsz,. Ha pedig megtetszik ez az egész életmód, észre sem veszed , és teljesen elcigányosodsz. Ritka az, amikor a cigány magyarosodik el...mindegy , hogy fiú vagy lány...az esetek többségében a magyar kénytelen átvenni a szokásaikat, vagy átveszi önként..
30/32 anonim válasza:
sajnos előtted most rózsazin fátyol lebeg.szerintem volt idő,mikor még neked is megvolt róluk a véleményed.előbb utóbb megmutatja fogfehérjét minden cigány kivétel nélkül.hidd el,a szüleid nem akarnak rosszat neked,tapsztalatból beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!