Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdem azt érezni, a féfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdem azt érezni, a féfiak többet nyavalyognak, hisztiznek mint a nők. Vélemények?

Figyelt kérdés
2013. okt. 25. 23:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem teljesen helytálló.
2013. okt. 25. 23:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Hozzá kell tenni nem ok nélkül, Nem akarunk egyedül meghalni, ti ostobák!
2013. okt. 26. 00:11
 13/14 A kérdező kommentje:

pl: ismerős éjszaka elkezd vergődni,dühöngeni,hogy neki nem jó ez az ágy,túl kicsi meg amúgy is rossz.. inkább elköltözik.ezt kb félóráig.

nem miért nincs senkim? és egyéb szokásos gyakoris kérdésekre gondoltam. te "ostoba":)

2013. okt. 26. 00:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Sajnos valamelyest így van, ki lett nevelve mára jó néhány nyápic, málészájú "férfi", én inkább így mondanám.

De sztem a nőkre sokkal jellemzőbb a hisztizés még mindig. Meg gyakran a leghisztisebb nők titulálják a párjukat "hisztisnek", mert kivetítik ,ami valójában rájuk jellemző. :)

2013. okt. 29. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!