Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hisztiznek a lányok?
hogyan:
hangosan az a jobb
vagy passziv hidegháború-szerüen, az a roszabb mert nem tudod honnan ér a támadás :)
Utolsó:
Gondolom mikor megerőszakolsz valakit, akkor is ezzel védekezel, hogy minek hisztizik...
Nem hisztizek, mert azt csak a buta libák csinálnak...
ha valami nem tetszik, elmondom, ha tudom hogy kár érte vitázni, akkor elnyomom magamba...és ennyi.
De egy kis durci meg vinnyogástól minek várjam a megváltást?
18/L
Én sem tartom magam hisztisnek. El sem tudom képzelni hogy az milyen. Mivel lány vagyok, csak a barátnőim, nővérem viselkedését tudom leírni.
Tesóm: valami nem tetszik neki, nem szól hozzám. Beszélek hozzá és nem válaszol, és látom hogy vörösödik a feje. Duzzog, és ez így megy 1 órát legalább.
Barátnőm: megsértem esetleg valamivel, és elkezd csapkodni, "Kösz bzdmeg" mondat, alig szólal meg.
Én ilyeneket nem szoktam.
Megint más egy emberi balhézás, vagy vergődés, vagy megharagudás, mint egy liba hisztizése...
Ahogy mi se mondjuk egy kiakadt srácra rögtön hogy egy állat ,úgy a férfiak se mondják egy rossz kedvű nőre hogy hisztis. Mivel a hiszti gyermekszokás, egy meg nem kapott fagyiért pl. Az ilyen stílusú lányok libák, de egy nő nem lesz liba, mert vmi baja van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!