Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ír még mindig a volt barátom?
Van arra egy gomb, hogy letiltás.
Ha valamit nagyon el akarna mondani, elküldheti akkor e-mailben, de legalább nem zavar téged többet MSN-en.
Azért mert még mindig ragaszkodik hozzád...
ezzel tényleg csak a személyes megbeszélés segít vagy a letiltás gomb.
Engem is megcsalt a volt pasim. Még 2 év elmúltával is próbálkozott de csak e-mail-en mert....
Egészen addig amíg el nem követte azt a hibát, hogy azt találta írni, hogy ennyi idő után még mindíg szeret....na ott elment az eszem és nagyon csúnyán elküldtem a francba. Mégis mit képzel? Megcsal, most meg kúszna vissza a lábtörlő alatt...?????!!!!!!!
Na azóta nem hallottam róla és igazából jól is esett, mert kiírhattam magamból minden fájdalmamat amit nekem okozott és hogy soha nem bocsátok meg neki és hogy egy szavahihetetlen seggfej. Nekem ez működött .... valószínű mert az évek alatt amiket együtt töltöttünk soha nem beszéltem vele ennyire durván és sértően, nehogy megbántsam a hülye lelkét...de akkor már ez nem érdekelt!
Köszi nektek!
Amúgy én is elküldtem már a fenébe,mivel a megcsalást nem magától mondta el,hanem úgy kellett kitalálnom:De az a szar,hogy egyáltalán nincs egy fikarcnyi bűntudata sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!