Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fura egy kicsit, hogy a barátom ez után hirtelen szakított velem?
Madarat tolláról...
Ez ennyit ért, ne sajnáld.
hááát igen többjmint valószinü!
nagyhatással lehetnek az ilyen szövegek egyesekre!
találszmást!:)
hát vagy ez, vagy te vagy idegesítő.
és nem, nem kötözködésből írtam. de ez is egy opció
Hát ha az a gyerek beszélte tele a fejét és a barátod egyből hitt neki akkor ne törődj vele...
Ami meg a facebookos kommenteket illeti az hogy egyből törli ahozzászólásokat az egyenesen szánalmas...-.-"
Mindenki azt mondja,hogy képzelődök.. Pedig nem hinném. Más haverjai tök normálisak voltak. 2hónapja ismertük egymást(személyesen ismertük meg egymást) aztán novemberben összejöttünk,mikor első talira hozta a haverját az után nem volt ilyen.. De mikor ezt a srácot hozta.. Hát meg lett az ára.. Igaz,hogy akkor 4-5 hete volt,hogy jártunk. De igen,több mint valószínű,hogy teletömte a fejét.. És addig minden rendben volt,míg ez a srác el nem jött a barátnőjével a talira..
Az biztos,ilyennél csak jobbat lehet.
Figyi azt tudom mondani amit az elsö. ha ilyen gyökér volt a pasid, akkor jobb hogy megszabadultál töle. akit így be tud folyásolni a haverja, vagy bárki, az menjen a fa.zba.
Mennyi ideig jártál azzal a taplóval? Remélem nem voltál bele nagyon szerelmes... azért mondom, mert nem érdemli meg. Keressen magának egy kb. olyan üresfejü libát, amilyen üresfejü a "cirmi" haverja, és sok boldogságot.
Hány évesek vagytok? Linkelhetnél képet a "cirmi"gyerekröl, had röhögjünk :)
Amúgy facebookon úgy blockolnám öt is meg a haverjait is, mint a huzat, az emlékezetemböl meg sztornóznám és a jövöben igyekeznék elkerülni a fajtáját!!!
Ne szomorkodj emiatt a khöcsög miatt.
Nem voltam idegesítő,normális voltam,és meg se mertem néha szólalni mert az a srác lenéző volt,inkább ráhagytam.
Hát az..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!