Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! A szerelmes fiúk megnéznék más lányokat is a barátnőjükön kívül?
Figyelt kérdés
Vázolom a helyzetet: 3 hónapja jöttünk össze a sráccal es nemrég szerelmet vallott. Amit érzek is,mert velem meg soha senki nem volt ennyire odaadó es odafigyelő mint ő. Mindig a kedvemben jár,csoókolgat,kényeztet,mindig velem van elfoglalva es minden ami kell. De a minap mikor egy plázában voltunk észrevettem hogy megnézett egy másik lányt. Nem volt feltűnő,sot eleg diszkret volt,meg az egész csak pár másodpercig tartott de kérdem en,így is szerelmes belém?2013. okt. 25. 20:42
11/12 anonim válasza:
Férfiaknál ez már szinte tudat alatt működik, néha volt, hogy én is azon kaptam magam, hogy egy másik csaj mellét bámultam már vagy 10 másodperce, pedig az történetesen egy nagyon utálatos nőszemély volt.
12/12 A kérdező kommentje:
Igazad van es köszönöm! :))
2013. okt. 25. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!