Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
He.csongi kérdése:
Ti mit csinálnátok akkor ha van egy szerelmed aki szerelmes beléd és járna is veled de nem kerültetek közelebb csak annyira hogy szexin rád mosojog?
Figyelt kérdés
csak 10-éves vagyok2013. okt. 25. 15:21
1/8 A kérdező kommentje:
Nem járna is veled hanem jár is veled.
2013. okt. 25. 15:27
3/8 anonim válasza:
Cuki, hogy még fogalmazni sem tudsz rendesen :)
De 10 évesen maradj csak a kézfogásnál és az arcra puszinál :)
4/8 A kérdező kommentje:
Nem értitek amióta járunk nem történt semmi az ég világon semmi.És nem vagyok cuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. okt. 25. 15:56
6/8 A kérdező kommentje:
Ahogy megérkezett az iskolába (3.-ban) beleszerettem meg ő is belém de nem mertük bevallani 5.-ig (most ötödikes vagyok)
2013. okt. 25. 16:27
7/8 A kérdező kommentje:
Egyébként (a válaszok között)írták hogy 10 évesen nem történik semmi pedig az osztálytársaim és az évfolyamtársaim is járnak
2013. okt. 25. 16:37
8/8 anonim válasza:
Ameddig a mosolyog szót j-vel írod, addig ne nagyon várj normális válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!