Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17-28 éves lányok, ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-28 éves lányok, ti mit gondolnátok, ha egy 21-23 éves pasi kb. nettó egy milliót keresne? Nem taszítana? Járnátok ilyennel?

Figyelt kérdés
2013. okt. 25. 19:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

"Azért havi nettó egy millió még nem egy olyan hatalmas teljesítmény," ... én évi 1 millióból is fent tudnám tartani magam, szóval nekem aztán mondhatod, szerintem rengeteg.

"Amúgy attól, hogy valaki megkeres ennyi pénzt még nem feltétlenül szórja a pénzt drága éttermekben" nem említettem éttermet :'DD de amúgy igen, nem feltétlenül kérkedik vele az ember ha ennyit keres, DE mivel te ezt így kiírtad, semmi mást nem, nekem az jön le, hogy te is a keresetedet fontos tulajdonságodnak véled.

Aki nem kérkedik a pénzével, akkor minek fontos tulajdonság?

Amúgy nekem az jön le a kérdésedből, hogy olyan válaszokat akartál, hogy minden lány ugrana rád pl "dehogy zavar, még jó pont is!" stb. Lehet kaptál ilyeneket nem olvastam végig, de nem biztos hogy olyan lányok, akik azért lennének veled mert Téged szeretnek.

2013. okt. 27. 10:24
 22/30 anonim ***** válasza:
"Aki nem kérkedik a pénzével, akkor minek fontos tulajdonság? " na ezt jól leírtam. Mind1 remélem a lényeget érted... :D Szóval, hogy aki nem tartja fontos "főtulajdonságnak" a pénzét, akkor annak valószínű, hogy eszébe se jutna ilyen kérdés.
2013. okt. 27. 10:27
 23/30 A kérdező kommentje:

"Amúgy nekem az jön le a kérdésedből, hogy olyan válaszokat akartál, hogy minden lány ugrana rád pl "dehogy zavar, még jó pont is!" stb. Lehet kaptál ilyeneket nem olvastam végig, de nem biztos hogy olyan lányok, akik azért lennének veled mert Téged szeretnek."

Miért vártam volna ilyen válaszokat? Szerintem _kicsit_ előítéletes vagy. Írtam egyáltalán, hogy én ennyit keresek? :)

"én évi 1 millióból is fent tudnám tartani magam, szóval nekem aztán mondhatod, szerintem rengeteg. "

Én is, sőt meg is tettem sokáig még sokkal kevesebből. A kérdés fiktív volt, még 21 sem vagyok, az évi egymilliót keresem meg kb. én is, igaz, csak heti 6-10 órát kell érte dolgozni.

2013. okt. 27. 10:35
 24/30 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy előítéletes vagyok itt, de azért mert tény, hogy nagyon sokan itt úgy teszik fel a kérdést, hogy magukat akarják bizonyítani, hogy megfelelnek e?

Esetleg akkor ki is írhatnád, hogy nem rólad szól a kérdés, mert itt sokan tanácsokért vannak fent :DD Szerintem te is azonnal egy személyt raknál a kérdés mögé, ha nem írják hogy fiktív a kérdés.

2013. okt. 27. 10:42
 25/30 anonim ***** válasza:

Kipróbálnám. De ha kérkedne, nagyképű lenne, minden csak a della körül forogna, mehetne, amerre lát.

20l

2013. nov. 9. 01:54
 26/30 anonim ***** válasza:
Mit dolgozol, mivel lehet megkeresni havi 1 millát? :O Jöhet priviben is ha ide nem szeretnéd kiírni.
2013. nov. 9. 01:58
 27/30 anonim ***** válasza:

"Távmunkában simán meg lehet ezt keresni."

Távmunka= havi szinten 1-2X kell átvinni egy hátitáskát Kolumbiába (turmixgép van benne).

2013. nov. 9. 02:00
 28/30 A kérdező kommentje:

""Távmunkában simán meg lehet ezt keresni."

Távmunka= havi szinten 1-2X kell átvinni egy hátitáskát Kolumbiába (turmixgép van benne)."

Lehet, hogy hülye kérdés, de miért kéne táskát vinni Kolumbiába? Gondolom arra akarsz utalni, hogy csempész "munkáról" lehet szó, de szerinted mi van itt, ami Kolumbiában nincsen? Ha a drogra akartál gondolni, azt szerintem inkább onnan hozzák esetleg ide. Vagy gondolod, hogy a drogcsempészek olyan tisztességesek, hogy az elégedetlen vásárlók áruját visszaveszik, és azt kell visszaszállítani? A pénz átjuttatásához nincs szükség utazásra, sőt, azt sokk esetben jóval költségesebb, és sokkal-de-sokkal kockázatosabb is lenne. Fegyver szerintem több van ott. Mást meg nem igen viszel át hátizsákban, ami értékes, és nem nyom nagyon sokat.

2013. nov. 9. 02:16
 29/30 A kérdező kommentje:
Alkalmi fejlesztési, dizájn munkák, nagyobb rendszerek karbantartása, speciálisabb informatikai jellegű feladatok.
2013. nov. 9. 02:17
 30/30 anonim ***** válasza:
Alapjáraton a kérdés egy hülyeség,mert aki "Távmunká"-zik,az ritkán jár haza,és akik Angliában dolgoztak esetleg odaköltöztek,és 1milliót,vagy a fölött keres,az valószinü nem "mosogatásból,takaritásból meglehet élni" szerü ember,hanem valami felsőbb vezető,esetleg manager stb,akinek van rutinja a szakmában(30-35éves) és az nem egy 21éves gyerek,aki azt se tudja hányadikán van elseje....De szerintem remélem nőkből is van olyan,tudod akiket a pénz nem mozgat,oké ez csak a külső vacsi-kocsikázás-szép lakás de ez csak a külsőségek ha nincs mögötte valós érzelem-szeretet-szerelem akkor mind ezt cseszheted...Már megbocsáss de én úgyvagyok vele hogy a pénz nem minden,remélem még vannak olyan nők akik a pénz látványára nem ugornak ki a ruhából,mert tudod a :"pénz kényelmessé teheti az életet,boldoggá nem".Amúgy tudom hogy fiktiv kérdés volt és nem te vagy ezaz illető,de gondoltam válaszolok rá :)
2013. nov. 9. 02:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!