Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy ex-jelenlegi pasi dilemma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy ex-jelenlegi pasi dilemma? Belebetegedem. :S segits!

Figyelt kérdés
A volt baratommal mar regebben szakitottunk.. Nekem o nagyon hianyzik, igy is, hogy par honapja megismerkedtem egy masik fiuval. O teljesen mas, minden jo, minden szep, de nem vagyok szerelmes. Az exembe az voltam. A volt baratommal veszeledtunk parszor. Szoval mindent kimond a jelenlegi baratom, szo szerint vesz..olyan eretlennek latom. A volt baratom sokkal hatarozottabb volt. Ot nem akarom ellokni, de az exem nagyon-nagson hianyzik. 18L-20F,18F
2013. okt. 25. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Te az ex vagy és ezekkel a kérdésekkel akarod magadra felhívni a figyelmet?
2013. okt. 25. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, az új srácot nem szereted, a régit még mindig. Nem kell agyalni rajta, megmondod az új srácnak őszintén, hogy nem akarsz semmit senkitől, amíg az exed iránt érzel valamit. Mivel az exeddel nem működött, én a helyedben minél távolabb kerülnék tőle, törölném az ismerőseim közül, kitörölném a telefonszámát a telefonomból, és igyekeznék elkerülni mindenféle kontaktust vele. Majd ha elfelejted, akkor kezdj új dologba szerintem, akkor talán újra szerelmes is lehetsz.

Persze ez csak egy vélemény, de az eszeddel te is tudod, hogy így lenne a legjobb...

2013. okt. 25. 17:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Ex-et mégegyszer nem választunk! Ez alap! Ami egyszer nem ment, másodjára sem fog.
2013. okt. 25. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:

egy kicsit még várj a döntéssel és ha nem tudod abszolút megszeretni a mostani párod, engedd el...

nem azzal van a baj, ha valaki úgy akar túllépni az exen, hogy mással összejön, hanem ha nem a megfelelő személlyel jön össze - akit nem szeret.

Mert jó esetben beleszeret az ember az újba és teljesen elfelejti a régit.

Igazából, amit éretlenségben gondolsz az újban, az a nyíltság, hogy mindent kimond -nem egy rossz tulajdonság, sőt! Vele így talán könnyebb megbeszélni bármit, nem takargatja a gondolatait, szóval kevesebb veszekedés lenne, harmonikusabb kapcsolat, hullámvölgyek nélkül.

a határozottság is jó dolog, de megvan a maga helye - inkább munkahelyen legyen valaki lehengerlő, ellentmondást nem tűrő.

Tehát lehet, hogy te még nem szeretnél egy nyugodt, lángoló érzelmek nélküli de komoly, jó kapcsolatot, hanem inkább izgalmas hullámvölgyekre- emelkedőkre, érzelmek széles skálájára, bizonytalanságra vágysz - ezt kéne letisztáznod magadban kezdetnek, mit vársz egy kapcsolattól és mennyire tudsz kompromisszumot kötni, ha ezek esetleg nincsenek benne meg.

2013. okt. 25. 17:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Keress egy harmadik srácot, és kész egy új szappanopera. A címe: A dilemma! Fergeteges lesz!

,,Juan! Ne! Alejandro engedj el! Engedjenek oda! Franchesco! Franchesco! Hová mész? Én szeretlek! Neeeeeee!"

Így visszaolvasva lehetne a címe Maria tragédiája is :D

2013. okt. 25. 17:53
 6/6 A kérdező kommentje:

4es igazad van.. Hullamvolgyekre vagyom, ketsegbeesesre, feltekenysegre..

5os jot derultem rajta, de lennel a helyemben kozelrol mar annyira nem lenne vicces

2013. okt. 25. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!