Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy ex-jelenlegi pasi dilemma? Belebetegedem. :S segits!
Egyértelmű, az új srácot nem szereted, a régit még mindig. Nem kell agyalni rajta, megmondod az új srácnak őszintén, hogy nem akarsz semmit senkitől, amíg az exed iránt érzel valamit. Mivel az exeddel nem működött, én a helyedben minél távolabb kerülnék tőle, törölném az ismerőseim közül, kitörölném a telefonszámát a telefonomból, és igyekeznék elkerülni mindenféle kontaktust vele. Majd ha elfelejted, akkor kezdj új dologba szerintem, akkor talán újra szerelmes is lehetsz.
Persze ez csak egy vélemény, de az eszeddel te is tudod, hogy így lenne a legjobb...
egy kicsit még várj a döntéssel és ha nem tudod abszolút megszeretni a mostani párod, engedd el...
nem azzal van a baj, ha valaki úgy akar túllépni az exen, hogy mással összejön, hanem ha nem a megfelelő személlyel jön össze - akit nem szeret.
Mert jó esetben beleszeret az ember az újba és teljesen elfelejti a régit.
Igazából, amit éretlenségben gondolsz az újban, az a nyíltság, hogy mindent kimond -nem egy rossz tulajdonság, sőt! Vele így talán könnyebb megbeszélni bármit, nem takargatja a gondolatait, szóval kevesebb veszekedés lenne, harmonikusabb kapcsolat, hullámvölgyek nélkül.
a határozottság is jó dolog, de megvan a maga helye - inkább munkahelyen legyen valaki lehengerlő, ellentmondást nem tűrő.
Tehát lehet, hogy te még nem szeretnél egy nyugodt, lángoló érzelmek nélküli de komoly, jó kapcsolatot, hanem inkább izgalmas hullámvölgyekre- emelkedőkre, érzelmek széles skálájára, bizonytalanságra vágysz - ezt kéne letisztáznod magadban kezdetnek, mit vársz egy kapcsolattól és mennyire tudsz kompromisszumot kötni, ha ezek esetleg nincsenek benne meg.
Keress egy harmadik srácot, és kész egy új szappanopera. A címe: A dilemma! Fergeteges lesz!
,,Juan! Ne! Alejandro engedj el! Engedjenek oda! Franchesco! Franchesco! Hová mész? Én szeretlek! Neeeeeee!"
Így visszaolvasva lehetne a címe Maria tragédiája is :D
4es igazad van.. Hullamvolgyekre vagyom, ketsegbeesesre, feltekenysegre..
5os jot derultem rajta, de lennel a helyemben kozelrol mar annyira nem lenne vicces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!