Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt vettem észre, hogy egyfolytában panaszkodnak a nők, hogy nincs senkijük se, magányosak aztán meg folyamatosan rázzák le a pasikat ilyen-olyan indokokkal. Ti is tapasztaltátok már ezt, nem idegesít titeket?
Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 20:39
1/27 anonim válasza:
Idegesít, de ha ezt kimutatom én is egy lerázott pasi leszek csak. Ehelyett inkább elszínészkedek és kúrom őket aztán én dobom ki őket.
2/27 anonim válasza:
Attól még, hogy valaki magányos nem azt jelenti, hogy bármilyen jöttmenttel össze kell állnia. Ha normális a pasi, akkor a nő nem rázza le.
3/27 A kérdező kommentje:
De akkor meg szerintem ne npanaszkodjon!
2013. okt. 24. 20:46
4/27 anonim válasza:
szerintem meg te ne panaszkodjál azért, mert mások panaszkodnak
most komolyan, nincs jobb dolgod este, minthogy itt hisztizel, mint egy ovis ?
az ilyen pasiktól kíméljen is meg az ég...
5/27 anonim válasza:
Nem tudom de én is egy rendes normális férfi vagyok és én sem találok egy rendes nőt sem! mindenki csak leráz mindenféle indokkal! nem értem őket! Akkor meg miért siránkoznak!?
7/27 anonim válasza:
Tisztázzuk először is: A nőknek a rendes pasi= jó képű, kigyúrt és/vagy gazdag férfi,minden mellékes nekik, sőt figyelembe se veszik. Ha valaki csak átlagos, vagy ne adj isten átlagon aluli külsőre, már esélye sincs.
8/27 anonim válasza:
Inkább legyen egyedül az ember, mint egy diszharmonikus, összeegyeztethetetlen kapcsolatban.
Igen, panaszkodunk, hogy magányosak vagyunk, de sajnos nem mindenki tud ezen változtatni, akár kapcsolatban vagyunk-e vele, akár nem.
18/L
9/27 anonim válasza:
Csak az van hogy esélyt sem adnak az embernek hogy megismerjék egymást! Eldöntik hogy nem és kész! De azt nem tudják miért!?
10/27 anonim válasza:
Mondom, illetve írom,hogy csak annak adnak esélyt,aki jó képű vagy gazdag, de a legjobb az amikor ezek esetleg teherbe ejtik őket, aztán a kedves nők fennt is vannak a társkeresőkön, mert ugye ilyenkor jó lenne egy lúzer is társnak, csak ne egyedül kelljen nevelnie a gyereket, mert az alfája ott hagyta terhesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!