Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt vettem észre, hogy egyfolytában panaszkodnak a nők, hogy nincs senkijük se, magányosak aztán meg folyamatosan rázzák le a pasikat ilyen-olyan indokokkal. Ti is tapasztaltátok már ezt, nem idegesít titeket?
20. Miért, csak azzal lehet találkozni, akit neten ismerünk meg?
Azt rontod el, hogy nem jársz el bulizni, nem vagy az a nyitott, jófej, nagyszájú, pörgős ember. Ez nem a csajok hibája, meg nem is a tiéd, mert ez nem hiba. Én utálom a bulizást, és lehet így örök egyedüllétre vagyok ítélve, de ettől még nem fogom a hapsikat hibáztatni.
Napi 200 levél... Nem csak te írsz nekik, hanem lehet, hogy még 200 másik hapsi...és nehézkes lenne mindnek visszaírni, így csak annak írnak, aki felkeltette az érdeklődésüket.
Különben a napi 200 levél se jó...jó, nagy számok törvénye, de úgy kéne, hogy tetsszen valaki, nem az, hogy boldog-boldogtalant levelekkel bombázol csak azért, hogy végre legyen valakid. Akárkid.
18/L
Furcsa nekem ez a senki nem ír vissza dolog...
Végeztem egy kis kutatást, ami azt illeti még folyamatban van.
Visszamentem arra az oldalra ahol a férjemet megismertem. Kutatási célból csináltam egy regisztrációt férfiként, és az ő képeit használtam, persze mondtam neki is.
Az első lány visszaírt akinek üzenetet küldtem.
Nem tudom mi a gond, hogy senki nem ír vissza neked, de valami nagyon nincs rendben.
27/N
www.randihely.hu
amúgy a kutatásom addig jutott, hogy 3 lánynak írtam, abból 2 visszaírt, hogy szeretne ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!