Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-28 éves lányok, ti mit gondolnátok, ha egy 21-23 éves pasi kb. nettó egy milliót keresne? Nem taszítana? Járnátok ilyennel?
" Azt a férfit szeretem, aki megdolgozik a pénzéért, de ne az a fajta legyen aki a kockát gurítja, a golyót meg emeli, hanem legyen okos, találékony, férfias de ne essünk át a ló egyik oldalára sem."
És ebből mi nem stimmel? Ha megnézel egy Londoni átlagfizetést, meglepődsz, hogy ez mennyire nem nagy pénz. Távmunkában simán meg lehet ezt keresni.
"Mindjárt kapsz 20 privátot és mindenki ismerkedni akar veled. A BMW/Audi/Porche/Ferrari slusszkulcsáról is tehetsz fel képet. :D
"
Honnan veszed hogy van kocsi? :)
Eddig senkinél nem érdekelt, csak az, ha sokat költene rám és nem tudnám viszonozni. Az zavarna. De ez nem azt jelenti, hogy nem jönnék össze vele. Amúgy sem azzal kezdem az ismerkedést, hogy: Amúgy mennyi a havi nettód? :)
Szerintem ez nem mérvadó :) (bár sokaknál számít meg sokan gazdag pasit keresnek, hogy az eltartsa őket, én csak azt a pénzt költöm, amit magamnak keresek :) )
17L
Engem taszítana!
Randiztam már gazdag sráccal.. 21 éves létére saját tetőlakás, stb. A lényeg, hogy állandóan kérkedett a pénzével, hogy ő mennyi mindent megtud venni. Amikor kértem, hogy meséljen magáról, a pénzéről beszélt... a mai napig nem ismerem a személyiségét, hogy hogyan reagálna dolgokra, miket szeret csinálni(kivéve, hogy szeret vásárolni, meg a pénzét). Persze amikor mondtam, hogy nekem ez így nem megy, akkor még én voltam a telhetetlen :DD "biztos nem elég a pénze..."
Szóval nem. Nem járnék... Sokkal inkább olyat keresek, aki hasonló anyagi helyzetű mint én, mert akkor a későbbiekben sem lesznek nézeteltérések, hogy én nem olyan értékű ajándékot vettem, vagy én nem bírok elutazni vele, mert nincs rá pénzem.
Azt meg nem szeretem, ha mindenre meghívnak, mert olyan érzésem lesz, hogy tartozom... (sőt később simán felhozza, hogy bezzeg én miket fizettem neked... áhh)
20L
Azért havi nettó egy millió még nem egy olyan hatalmas teljesítmény, amivel kérkedni kellene szerintem. Bár aki kérkedő, az lehet hogy a felével is kérdene simán :D Vagy a negyedével.
Ez nem egy akkora pénz amiből egyhamar összejön egy menő tetőlakás, tehát gondolom az a srác nem magának kereste a kenyerét...
Amúgy attól, hogy valaki megkeres ennyi pénzt még nem feltétlenül szórja a pénzt drága éttermekben. Otthon is finom vacsikat lehet főzni, szerintem minden lánynak tetszik ha a pasi saját készítésű vacsorával várja. :) Így lehet tartani az iramot átlagos keresettel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!