Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A sógornőm ok nélkül gyűlöl.
off: 6:Persze, mert a testvére...
On: Adjál rá okot neki!!!
De furcsa! Két válaszoló is azt írta, hogy a tesók valószínűleg egymással kavartak. Ez ilyen általános lenne?
Szerintem a barátodnak fel kéne vetned ezt a problémát, ő ismeri jól a testvérét. Ha csak az a probléma, hogy nem beszélget veled, vagy kimegy a szobából, lehet, hogy csak magának való, vagy nehezen barátkozik. Szerintem a barátod többet kideríthetne erről a dologról.
Nálunk is ez van. A férjem nővére, köszönni sem hajlandó amikor ott vagyunk. Soha egy szót se szólt hozzám azon kívül, amikor a saját esküvőjén közölte, hogy nem fog sokáig tartani a kapcsolatunk. (szerinte azért, mert túl sokat voltunk együtt)
Ezt azért mondta mert kimentünk a konyhából a szobába, mert mindenki bagózott, és már fájt a szemem a füsttől. Ebből ő azt szűrte le, hogy sokat vagyunk együtt:D
Azóta nem beszélünk egymással. Mit mondjak? Annyi van bennem, hogy köszönjek, amit ő nem viszonoz. Kb ennyi. Nincs mondani valónk egymásnak.
A férjem szerint irigy a kapcsolatunkra, ez a válasz. Mert neki elég pocsék a házassága. Úgy ment férjhez, hogy nem szerette a pasiját. Orrba szájba csalják egymást a férjével, ordítozva veszekednek, anyáznak egymásra.
Illetve olyan fajta lány, aki azt képzeli, hogy ő az atyaúristen, és mindenki őt szolgálja. És ha valaki nem nyalizik neki, (mint én) akkor azt utálja.
Már a húgával is az van, hogy vagy nem beszélnek, vagy verekednek és ordítoznak.
Én egész jóban vagyok a hugival. Szóval itt nem velem van baj.
Szerintem tedd magad túl a dolgon, és ne foglalkozz vele. Mert ha elkezdesz nyalni neki, akkor nyeregben fogja érezni magát.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!