Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A sógornőm ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A sógornőm ok nélkül gyűlöl.

Figyelt kérdés
A barátommal 1 éve vagyunk együtt,minden jó köztünk,csak a sógornőm furán viselkedik velem,pedig semmi oka nincs rá...azt mondják,hogy ilyen a természete,de engem nagyon zavar,főleg a családi kajákon. HOlnap is lesz,de előre izgulok..Nem szól hozzám,kimegy a szobából,ha én is ott vagyok...annyira kellemetlen...végig gyomoridegem van ilyenkor...23éves lány

#hujk
2013. okt. 25. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:
És a barátod mit mond erről a problémáról?
2013. okt. 25. 10:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a sógornődnek volt kapcsolata a barátoddal, csak ki lett vágva és féltékeny rád.
 3/9 anonim ***** válasza:
Menj utána ilyenkor, és kérdezd meg tőle 4szemközt, hogy mi a baja veled.
 4/9 A kérdező kommentje:
A barátom annyit mond erre,hogy ne foglalkozzak vele,ilyen a természete,csak engem meg kiidegel....:s
2013. okt. 25. 11:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem foglalkoznék vele a helyedben.Nem érdekelne.
2013. okt. 25. 11:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Elég furacsa, hogy minden ok nélkül utál téged. Szerintem féltékeny, tuti, h volt kapcsolata a barátoddal!
2013. okt. 25. 11:58
 7/9 BlackSword ***** válasza:

off: 6:Persze, mert a testvére...

On: Adjál rá okot neki!!!

2013. okt. 25. 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:

De furcsa! Két válaszoló is azt írta, hogy a tesók valószínűleg egymással kavartak. Ez ilyen általános lenne?

Szerintem a barátodnak fel kéne vetned ezt a problémát, ő ismeri jól a testvérét. Ha csak az a probléma, hogy nem beszélget veled, vagy kimegy a szobából, lehet, hogy csak magának való, vagy nehezen barátkozik. Szerintem a barátod többet kideríthetne erről a dologról.

2013. okt. 25. 13:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van. A férjem nővére, köszönni sem hajlandó amikor ott vagyunk. Soha egy szót se szólt hozzám azon kívül, amikor a saját esküvőjén közölte, hogy nem fog sokáig tartani a kapcsolatunk. (szerinte azért, mert túl sokat voltunk együtt)

Ezt azért mondta mert kimentünk a konyhából a szobába, mert mindenki bagózott, és már fájt a szemem a füsttől. Ebből ő azt szűrte le, hogy sokat vagyunk együtt:D

Azóta nem beszélünk egymással. Mit mondjak? Annyi van bennem, hogy köszönjek, amit ő nem viszonoz. Kb ennyi. Nincs mondani valónk egymásnak.

A férjem szerint irigy a kapcsolatunkra, ez a válasz. Mert neki elég pocsék a házassága. Úgy ment férjhez, hogy nem szerette a pasiját. Orrba szájba csalják egymást a férjével, ordítozva veszekednek, anyáznak egymásra.

Illetve olyan fajta lány, aki azt képzeli, hogy ő az atyaúristen, és mindenki őt szolgálja. És ha valaki nem nyalizik neki, (mint én) akkor azt utálja.

Már a húgával is az van, hogy vagy nem beszélnek, vagy verekednek és ordítoznak.

Én egész jóban vagyok a hugival. Szóval itt nem velem van baj.

Szerintem tedd magad túl a dolgon, és ne foglalkozz vele. Mert ha elkezdesz nyalni neki, akkor nyeregben fogja érezni magát.

27/N

2013. okt. 25. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!