Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentenek nektek az volt pasijaitok?
én eggyel vagyok jóba, mégsem beszélünk, csak kocsiból intünk egymásnak mosolyogva. többivel inkább harag. közös emlékek az oké, de vége annak az időnek hogy erről kéne beszélni. a barátnődnek szerintem nem kéne az exével beszélgetnie.
ez az összeveszünk-kibékülünk dolog meg főleg nem jelent jót
Attól függ, melyik, és milyen volt a kapcsolatunk. Van olyan, aki egyáltalán nem érdekel és nem is tartjuk a kapcsolatot, van olyan, akivel ha találkozok vagy hébe-hóba felhív, akkor elbeszélgetünk, de pl a legutóbbi exem a mai napig is a legeslegjobb barátom. Ettől függetlenül már semmilyen szexuális vagy szerelmi dolog nincs közöttünk, pedig mindketten megtehetnénk, mert nincs párunk. Minden nap beszélünk, van, hogy órákat, mindent tudunk egymásról, de mégsem érzünk késztetést még egy csókra sem...
24/L
Hát én senkivel nem tartom a kapcsolatot, akivel jártam. Magyarul nem jelentenek nekem semmit. Egyik se volt békés elválás.
1 pasi van az életemben akivel 1 éjszakát töltöttem együtt. 6x szexeltünk. Előtte is barátok voltunk, és azóta is:) pedig 5 év telt el. Nekem ő az egyetlen ilyen. Viszont nem jártunk együtt soha. Meg is öltük volna egymást:D
A férjem tud róla, és azt is hogy sose voltak érzelmek ezzel a pasival. Bízik bennem, és elfogadja, hogy tartjuk a kapcsolatot.
Szerintem még érez valamit az ex iránt a barátnőd, különben nem így viselkedne. Nekem minden esetre gyanús...
Beszéld meg vele. Ha meg látványosan nem is akar róla beszélni, akkor meg lehet hogy nem kéne vele maradnod.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!