Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erről mi a véleményetek? én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről mi a véleményetek? én nem tudom eldönteni, mit jelentenek ezek.

Figyelt kérdés

a volt barátommal pár hónapja szakítottunk. megbeszéltük, hogy nem keressük egymást semmilyen formában sem. Ehhez képest ő kb. mindig megjelent abban a buliban, ahol én, midig volt valamilyen bunkó beszólása. Voltak féltékeny megnyilvánulásai is.

Aztán nemrég összefeküdtünk és tényleg szeretkeztünk, ő is mondta én meg éreztem. Össze is bújtunk meg minden, de én is mondtam neki bunkóságokat és ő is. Én pl azt pár napja, hogy sosem szerettem szerelemből ő pedig nemrég, hogy nem hiányoztam neki szakítás után és ilyen jellegű dolgokat mondogatunk egymásnak, miközben a cselekedetei nem ezt mutatják... érezhet még valamit, vagy tök esélytelen?

2013. júl. 10. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem írj belőle valami webnaplót.
2013. júl. 10. 14:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy dugásra jó voltál neki ...:D Sok eszed van jányom. 2 IQ-val több lenne sült krumpli lehetnél.
2013. júl. 10. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Kevesebb eszed van mint 2 pár rendőrcsizmának...

csak meg akart húzni anyukám.

2013. júl. 10. 14:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Előbb próbáld meg eldönteni, hogy te mit akarsz és utána gondolkozz csak másokon.
2013. júl. 10. 14:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Vigyázat! Trágár szöveg következik!

Én sose fogom, megérteni az olyan lanyokat, akik vissza mennek dgni az okadék pasijukhoz... Ha jó szövege van akkor már az elég? Hát csak nincs elég másik fsz a világon...

2013. júl. 10. 14:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Remélem nem haragszol meg, ha a leírásod alapján azt mondom, hogy: TI SZÓRAKOZTOK EGYMÁSSAL. Szerintem megvannak még az érzelmek kettőtök között, különben nem bújtatok volna össze. Az, hogy beszólongattok egymásnak, szerintem csak olaj a tűzre, még jobban be fogtok indulni.

Szerintem jó volt nektek az a kis szünet egymás nélkül, de már nem bírjátok tovább egymás nélkül. EZ EGY KOMOLY SZERELEM LEHET, KOMOLY ÉRZÉSEKKEL, CSAK EZT BE KELLENE ISMERNI EGYMÁS ELŐTT.

Kedves Kérdező, kíváncsi lennék a véleményedre privát üzenet formájában.

Ja és hidd el, ez a srác szerintem nagyon szeret téged.

2013. júl. 10. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!