Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ERRE mit lépnétek?

Figyelt kérdés

Haa tegyük fel régen nagyon odalettetek volna egy fiúért , ami valami miatt nem jött össze (de nem azért mert például lekoptatott). És jó párszor találkoztatok volna kiderült ,hogy ti is tetszetek neki stb... de végülis semmi nem lett volna.

Viszont mondjuk egy-két év múlva újra találkoznátok vele és bevallaná ,hogy szeret titeket?

( Még azt tegyük hozzá ,hogy mindezt egy iszonyúan helyes fiú tenné )

2013. okt. 24. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Már megbocsáss, de ez attól függ, hogy MOST szeretem-e -.-

Ha szeretem, örülnék a fejemnek, de elvárnám, hogy jól próbáljon meghódítani. Ha már évekig nem tette....

Ha nem szeretem, akkor is lehet ugyan ezt várnám, de ha nagyon nem jön be most, akkor mondanám, hogy bocsi, de nem kellesz. (Persze nem így. Valahogy normálisan.)

2013. okt. 24. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
velem is ez történt de mostmár csak haverok vagyunk
2013. okt. 24. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Vagy szánalmas, vagy megpróbál kihasználni, ha ez csak évek múlva, egy futó találkozáskor jut eszébe.
2013. okt. 24. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Mikor velem ilyesmi történt, bár itt nem évekről van szó, én úgy voltam vele, hogy ha akkor nem kellettem, most már ne is álmodjon rólam....

Ezért még én voltam szerinte a szemét, k.....va. Mert merészeltem neki nemet mondani:D Szánalmas.

27/N

2013. okt. 25. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Én tuti nem jönnék vele össze. Aki egyszer nem szeret,az legközelebb se fog.:)
2013. okt. 27. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!