Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy ha írsz egy lánynak egy hosszú levelet akkor ő mindig kevesebbet ír vissza tartalmilag meg mindenhogy?
"Általában 2-3x"
Sose invesztálj többet egy kapcsolatba mint egy nő, ismerkedéskor legalábbis még véletlenül sem.
"Nem tudom miért van ez de én is tapasztaltam jónéhányszor... :)"
Azért van ez mert a nőknek se stílusa, se egyénisége, se érdeklődése nincs semmi iránt. Csak a szexben tudnak teljesíteni, de mégis elvárják hogy egy férfi ne csak szexre használja őket.
#7: a pontozástól eltekintve nagyjából igazad van - az esetek 70-80%-ban kb. Sajnos tényleg sokszor fordul elő az, hogy a nő azért nem tud normálisan válaszolni, mert gyakorlatilag nincs véleménye semmiről, alig van hobbija vagy olyan dolog amiről tényleg tudna beszélni. A nagy többségnél kimerül az érdeklődési kör a vásárolgatásban, netezésben, meg bulizásban. Arról meg tényleg nem lehet sokmindent írni/beszélni.
Nyilván van kivétel, de ez az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!