Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác azt mondta: "nem ígérek semmit". Leforditaná nekem valaki szalonképesen?

Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
csak dugni akar
2009. nov. 12. 19:59
 2/10 anonim ***** válasza:
mi a szitu? így nem tdom. de valószínű hogy nem akar semmi komolyat
2009. nov. 12. 20:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
nálam ez azt jelenti: a szándék megvan, és ha rajtam múlik akkor igen, de persze a vis majorral nem tudok mit csinálni
2009. nov. 12. 20:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar semmit, ne éld bele magad, keress olyat, aki igazán TÉGED akar és nem csak kihasználna!

A legutóbbi pasim is ezt mondta, meg hogy ne éljem bele magam, én meg már teljesen beleszerettem, pedig ő csak szexet akart és amikor kidobott (mert én többet akartam), akkor borzalmasan szenvedtem, napokig csak sírtam és még mindig nem tudtam elfelejteni! Szóval okulj a történetemből és keress valaki mást!

20/L

2009. nov. 12. 20:04
 5/10 A kérdező kommentje:
na pont az elsőtől tartottam...habár magam is erre gyanakszom.
2009. nov. 12. 20:05
 6/10 anonim ***** válasza:
hiányzik a szövegkörnyezet ...szal ezt így nem lehet megmondani.
2009. nov. 12. 20:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha ő nem ígér, te meg ne tegyél.

Ez ilyen egyszerű. De ha ígér, még akkor se...:)

2009. nov. 12. 20:07
 8/10 anonim ***** válasza:

0 felelősség minden téren, ha csak szexet akarna, akkor azt sem ígérné meg, h lesz-e egynél több alkalom, ha mondjuk bizonytalan, h akar-e kapcsolatot, nem ígérné azt sem, h nem fog megcsalni vagy szeretni fog egyáltalán.

felejtő!!!

2009. nov. 12. 20:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, hogy és miért nem ígér semmit.

akkor majd elmondja, hogy

a) nem szerelmes még beléd,

b) mást szeret, csak annak a nőnek ő nem kell

c) tudja magáról, hogy pár hét után dobni szokta a nőket, és előre szól, hogy ne tehess neki szemrehányást utólag

d) szimplán találkozgatni akar veled, és majd vagy kialakul mélyebb érzelem, vagy nem. Csak ebben az esetben kérdezd meg, hogy mással is találkozgat-e, mert nem mindegy. Ha igen, akkor eszedbe ne jusson lefeküdni vele, majd csak ha már egyedüli versenyző leszel :) ezt meg is mondhatod neki, és ettől jól leesik az álla :)

Bár mondjuk ehhez a kijelentéshez nem ártana tudni, hogy mióta tart az ismeretségetek. ha már jópár hónapja viszonyotok van, akkor sürgősen felejtős a pasi.

2009. nov. 12. 20:15
 10/10 anonim ***** válasza:
csak szexet akar, én legalábbis akkor szoktam ezt mondani
2009. nov. 12. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!