Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Kellemetlen szitu?

Figyelt kérdés

Tipikus női dolgot fogok elétek tárni. Van egy srác akit régebb óta ismerek jó barátok vagyunk emellett legutóbb össze is gabalyodtunk picit. Kicsit olyan se veled se nélküled dolog. Én akarnám a kapcsolatot ő fél tőle, nem tudom mit veszíthetnénk lényegtelen. Mostanában tök hideg velem és ez eléggé bánt. A másik férfiú a fent említett legjobb barátja teljesen az ellentéte. Megdicsér ha csinos vagyok, repes az örömtől ha adok a sütimből, kap az alkalmon ha összefuthatunk. Tényleg egy kedves srác, vele nem volt semmi mert amíg magamban nem tisztázom a dolgokat nem akarok keverni... De én sajnos most az elsőért vagyok oda és nem tudom mit csináljak mindketten kedvelnek valamilyen szinten.

19/L

2013. okt. 23. 15:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Egyszerre egyfelé szoktam ezért is nem akarok semmi reménysugarat kecsegtetni a másik felé amíg nincs letisztázva az elsővel a dolog... :S Csak nem jó ez így hogy legjobb barátok. Mert akármelyikkel is jönne össze a dolog a másik mindig a közelben lesz... Lehet inkább hanyagolom ezt a párost és keresek valaki mást.
2013. okt. 23. 15:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Az isten szerelmére! Mennyire primitív sötét társaság ez! Miért gondoljátok, hogy az 1. pasi szemét??? Miért? Mit tudtok róla? És a másodikról? Az, hogy ennyi információ alapján azonosultok a második sráccal, és személyes sértésnek veszitek, hogy a kérdező hezitál, enyhén szólva szánalmas...

Kérdező! Dönts ahogy jónak látod! Sok szerencsét!

2013. okt. 23. 17:23
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó... Tényleg nem szemét az első... Sajnos nem tudom mi baja van mostanában de kiderítem. :)
2013. okt. 23. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!