Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Kellemetlen szitu?
Tipikus női dolgot fogok elétek tárni. Van egy srác akit régebb óta ismerek jó barátok vagyunk emellett legutóbb össze is gabalyodtunk picit. Kicsit olyan se veled se nélküled dolog. Én akarnám a kapcsolatot ő fél tőle, nem tudom mit veszíthetnénk lényegtelen. Mostanában tök hideg velem és ez eléggé bánt. A másik férfiú a fent említett legjobb barátja teljesen az ellentéte. Megdicsér ha csinos vagyok, repes az örömtől ha adok a sütimből, kap az alkalmon ha összefuthatunk. Tényleg egy kedves srác, vele nem volt semmi mert amíg magamban nem tisztázom a dolgokat nem akarok keverni... De én sajnos most az elsőért vagyok oda és nem tudom mit csináljak mindketten kedvelnek valamilyen szinten.
19/L
"Tipikus női dolgot fogok elétek tárni"
Idáig olvastam el.
Ne gondolj semmit.Nézd külső szemlékőként és megleled a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!