Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leszólítani egy lányt, hogy az ne legyen sablonos, kínos vagy közönséges?
Nyilvános helyen akarnám egy lány tudtára hozni,hogy tetszik,csak a hogyanját nem tudom még.(Randira szeretném elhívni vagy a telefonszámát elkérni)Valami magabiztos,esetleg vicces dologra gondoltam.
Van tippetek?
Sztem a névjegykátyás aranyos. :)))
20/l
22F szerintem a névjegykártyás übergáz.. bár itt előttem kettővel egy lány azt írta, hogy neki pl. tetszene. :)
Na mind1, lényeg az, hogy ne a barátnői előtt add elő magad (nagyobb az esély, hogy rosszul sül el a dolog). El kell szigetelni a csajt, szerintem menj oda hozzá és mond azt neki: "Szia, szeretnék valamit mondani neked." Vagy valami hasonló, a lényege az legyen, hogy te valamit négyszemközt akarsz mondani neki. Hacsak fél percre sikerül egyedül beszélni vele, már ezalatt el tudsz mondani neki sokmindent. Itt is legyél spontán és célratörő, mond neki hogy szeretnéd jobban megismerni, egy alkalmasabb időben. Bla..bla.. valamit mondani fog rá, aztán ha pozitívan reagál, vagy megadja kapásból a számát, vagy ha nem, akkor meg te elkéred. Cirka ennyi...
Húha. kemény eset. ugyanis a barátnőinél be kéne vágódni. a lányok sokat adnak a barátnők véleményére és ha most odamégy a kis társaságukhoz és elhívod a lányt onnan, azt a barátnői negativan fogják levenni, már csak olyan szempontból is hogy félsz beszélni előttük/ velük.
ha egyedül van a névjegykártyás tök jó lenne sztem...biztos nem tudsz vele úgy talizni mikor egyedül van?
Sajnos mindig vele vannak a bnői :S
Az elhagytam a telefonom duma is felejtős?Nekem tetszik :D
Persze teljesen vágó és átlátszó,de sztem ha viccesen adja elő az ember,akkor egyből érti a csaj,hogy ez csak egy "játék".
18F A névjegykártyás bejöhet, bár én személy szerint nem sütném el. Mennyire is ismered a csajt? Ha látod hogy vevő az ilyen jellegű dolgokra akkor uccu neki...
Az, hogy mindig bnőivel lóg ismerős eset ám. Két választásod lehet. Ahogy írták is ilyenkor legjobb a bnőivel kijönni majd utána célirányosan (ez kicsit időigényesebb)
Másik pedig direktbe elindítod az akciót :p
Sok sikert mindenesetre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!