Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányoknál is van olyan h nem mernek valakit leszólítani?
Úgy értem h vannak a suliba ilyen iskola szépe lányok. szval majdnem mindenki szerint jól néznek ki. és azok is félnek odamenni egy ismeretlen sráchoz h ismerkedjenek? valahogy ezt náluk nem tudom leszűrni. ők is szokták nézegetni a fiúkat suliban?
17/F
Akkor leírom érthetőbben:
-Az, hogy egy bizonyos közegben ő az alfanőstény még nem jelent semmit, ismeretlen közegben lehet, hogy csak egy erős közepesnek számít. Ha az 'ismeretlen srác' mondjuk a diszkóban van, akkor máris nem sokat jelent az iskola szépe státusz.
-Mindenki fél egy kicsit a visszautasítástól ha szerelmi ügyről van szó
-A szépség nem egyenlő az önbizalommal
-Az emberek nagy része szokta nézegetni a potenciális partnerjelölteket. Nem csak a suliban, a közértben, a buszon, buliban... mindenhol.
Énsem panaszkodhatok...olykor leszólít 4-5 pasi,és pont az nem,akit én szeretnék.Néha már nem sok kell,hogy odamenjek hozzá,de mindig megfutamodom,mert lehet hogy azon a helyen akár többen is gondolják h szép vagyok,de pont ő nem,mivel félek a visszautasítástól,nem szoktam odamenni.
Eddig 1-2 alkalommal fordult elő h én szólítottam emg valakit,de csak akkor mikor a jelekból úgy vettem le bejövök.
szóval sztem igen,a szép lányok is félnek odamenni :)
köszönöm a válaszokat!
hát ebben van valami h mi van akkor ha más közegbe kerül. csak nem tom. mindig úgy veszem észre h van önbizalmuk meg minden...
23:45
Elnézést, de nem. A férjem nem díjazná az ilyesmit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!