Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom közönséges, de ő azthiszi kedves. Már egyszer szóltam, de az addig tartott. Más ötlet?
egyszer amikor sokat veszekedtünk ,azt hitte már szakítok is, mire megnyugtattam, hogy semmi ilyenről szó sincs, következő kérdése már a nemiszervemet illette...
mire én közöltem vele, hogy azért nem kellene ajtóstól rohanni a házba, veszekedés után nem vagyok erre még kész.
felfogta.
erre, hiányolja miért nem írok sms-t, mi van velem (őszintén kedvem nem volt írni és mindez mellett elkezdi firtatni, hogy "olyan melegem van hogy a tökömről is folyik a víz"
kezdem azt hinni ez már nem közönségesség, hanem vagy műveletlen, vagy nem is tudom mi.
hogy oldjam ezt meg?
pl erre is mit írjak vissza?
hogy belém meg belém fagy a sz*r?
ki vagyok akadva teljesen :(
help
HP vagy? múlik a szerelem?.. jó mind1
ne velünk beszélj hanem a pasiddal. ha nem megy, hagyd el. ennyi
ha nincs kommunikáció milyen kapcsolatot akarsz megmenteni?
őőő...hát én megmondám neki, hogy nem egy haverja vagyok...
gondolom te is igyekszed a legjobb formádat adni, és nem kezded el ecsetelni, hogy menzeszkor milyen panaszaid vannak
szóval kezdjek ekkora analógba, válaszul arra, hogy :
"olyan melegem van hogy a tökömről is folyik a víz" ???
monológba, akartad írni, ugye :D?
nem, arra ne mondj semmit.
Mond meg neki, hogy nálad ez a stílus nem pálya és szeretnéd, hogy egy kicsit váltóztasson magán, mert ha te is tudsz kulturáltan viselkedni akkor ő is! Amúgy igen sajnos, aki így viselkedik az műveletlen!
Napietus, nem vagy te egy kicsit okoskodó? Nem egy ilyen hozzászólásodat olvasom ahol kijavítod az embereket.., mégis mire föl? Hihetetlen! :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!