Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet leszólítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet leszólítani egy lányt, hogy az ne legyen sablonos, kínos vagy közönséges?

Figyelt kérdés

Nyilvános helyen akarnám egy lány tudtára hozni,hogy tetszik,csak a hogyanját nem tudom még.(Randira szeretném elhívni vagy a telefonszámát elkérni)Valami magabiztos,esetleg vicces dologra gondoltam.

Van tippetek?

2009. nov. 12. 17:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hol? Ismered? Adottságaid?
2009. nov. 12. 17:49
 2/17 anonim ***** válasza:
A legjobb kezdés a szia. (ez mindig bejön)
2009. nov. 12. 17:51
 3/17 A kérdező kommentje:

Villamosmegállóban.A lányt nem ismerem,csak párszor szemeztünk.Adottságaim?20 éves vagyok és azt mondják nem vagyok csúnya gyerek :)

A lány kb 17-18.

2009. nov. 12. 17:52
 4/17 A kérdező kommentje:
Igen,a szia utáni rész érdekelne :)
2009. nov. 12. 17:52
 5/17 anonim ***** válasza:

Beszélgessetek a 7 metró építésének csúszásáról, valamint a relativitás elmélet hiányosságairól.

Vagy: LEGYÉL SPONTÁN

2009. nov. 12. 17:54
 6/17 A kérdező kommentje:

Általában a barátnőivel van,úgyhogy nem tudnék vele hosszasan cseverészni.

Szerintetek milyen ötlet,ha odamegyek és azt mondom,hogy bocsi,ezt elhagytad és odaadok neki egy névjegykártyát,amire az van írva,hogy "Ha tetszem mosolyogj és írd rá a számod)? :)

Vagy valami ilyesmi

2009. nov. 12. 17:59
 7/17 anonim ***** válasza:
1 biztos mosolyogni fog. :D
2009. nov. 12. 18:02
 8/17 anonim ***** válasza:
De inkább AXE reklámot használj. Uhh nem találom a mobilom megcsörgetnél??? :) És meg is van a szám :P
2009. nov. 12. 18:03
 9/17 anonim ***** válasza:

hm,nemtom,sztem ez a névjegykártyás fasza:D

de ha nemjössz be neki,akkor kb a barátnőivel szétröhögik rajtad az agyukat,sőt,legközelebb elég gáznak fognak tartani:D de am sztem jó ötlet,próbáld meg:P

nekem nincs job ötletem,bocsi:P

nekem is hasonló problémám van,csak a lány 16éves.énpedig 15:S:D

2009. nov. 12. 18:05
 10/17 A kérdező kommentje:

Ez a nem találom a mobilom dolog jó ötlet :D

Hasonló jó ötleteket szívesen fogadnék még :)

Lányok véleményére is kíváncsi vagyok,hogy nektek mennyire jönnek be ezek.

A névjegykártyás űbergáz? :D

2009. nov. 12. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!