Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leszólítani egy lányt, hogy az ne legyen sablonos, kínos vagy közönséges?
Nyilvános helyen akarnám egy lány tudtára hozni,hogy tetszik,csak a hogyanját nem tudom még.(Randira szeretném elhívni vagy a telefonszámát elkérni)Valami magabiztos,esetleg vicces dologra gondoltam.
Van tippetek?
Villamosmegállóban.A lányt nem ismerem,csak párszor szemeztünk.Adottságaim?20 éves vagyok és azt mondják nem vagyok csúnya gyerek :)
A lány kb 17-18.
Beszélgessetek a 7 metró építésének csúszásáról, valamint a relativitás elmélet hiányosságairól.
Vagy: LEGYÉL SPONTÁN
Általában a barátnőivel van,úgyhogy nem tudnék vele hosszasan cseverészni.
Szerintetek milyen ötlet,ha odamegyek és azt mondom,hogy bocsi,ezt elhagytad és odaadok neki egy névjegykártyát,amire az van írva,hogy "Ha tetszem mosolyogj és írd rá a számod)? :)
Vagy valami ilyesmi
hm,nemtom,sztem ez a névjegykártyás fasza:D
de ha nemjössz be neki,akkor kb a barátnőivel szétröhögik rajtad az agyukat,sőt,legközelebb elég gáznak fognak tartani:D de am sztem jó ötlet,próbáld meg:P
nekem nincs job ötletem,bocsi:P
nekem is hasonló problémám van,csak a lány 16éves.énpedig 15:S:D
Ez a nem találom a mobilom dolog jó ötlet :D
Hasonló jó ötleteket szívesen fogadnék még :)
Lányok véleményére is kíváncsi vagyok,hogy nektek mennyire jönnek be ezek.
A névjegykártyás űbergáz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!