Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem azt, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy nem vagyok elég jó a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Lassan féléve együtt vagyunk, de még mindig azt érzem, hogy nem vagyok elég jó a páromnak. Ő egy gyönyörű okos lány, egyetemen tanul, 21 éves, célokkal, tervekkel, jövővel, én pedig 22 évesen érettségivel, biztosnak tűnő munkahellyel rendelkezem. Ilyeneken szoktam agyalni félévvel a kapcsolatunk kezdete után, mert valójában most esett le, hogy a barátnőm milliószor többet ér, mint én. Tehát úgy érzem, hogy nem ő néz fel rám, amit elviekben egy normális kapcsolat megkövetelne, hogy a férfira néz fel a nő, hanem én érzem magam egy senkinek mellette és ez sokszor leblokkol érzelmileg.
2013. okt. 23. 10:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerezel pénzt, megvillogtatod neki, és ő fog felnézni rád. Ezt nem viccnek szántam.
2013. okt. 23. 10:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Attól tartok, nem alaptalan hülyeség, amit írsz. :s
2013. okt. 23. 10:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha ő nem érezteti ezt veled akkor nem kell ezt érezned. Szerintem nem abból kell megítélni valakit, mert nincs diplomája. Legyen önbizalmad!! Értékes ember vagy!
2013. okt. 23. 10:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Értékes vagyok vagy sem, nem erről van szó. Egy az, hogy nem tartom magam annak, a másik meg hogy itt a jövőről van szó. A párom ügyvédnek tanul, én meg klímákat és PC-ket szerelek. Ez valahogy egyáltalán nincs egyensúlyban.
2013. okt. 23. 10:40
 5/10 anonim ***** válasza:

szóval azt akarnád, hogy inkább ő érezze magát kevésbé értékesnek melletted? egy normális kapcsolatban nem csak a nő néz fel a férfira, hanem mindkét fél egyenlő mértékben tiszteli egymást, néz fel a másikra.

egyébként ne érezd így magad, nem véletlenül van veled még fél év után is. szóval próbálj ezen kevesebbet agyalni, nehogy a kisebbségi érzésed a kapcsolat rovására menjen. te is ugyanolyan értékes ember lehetsz attól, hogy nincs diplomád!!

2013. okt. 23. 10:47
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem a munka számít,hanem az,hogy szeretitek egymást.A gond ott kezdődik,ha a párod érezteti ezt veled.

Egyébként meg tedd túl rajta magad,mert a kapcsolat is rámehet a dologra(nekem már ment rá kapcsolatom,mert nem bírtam hallgatni minden egyes nap kb 5x h nem éri miért vagyok vele,merth ő mennyivel rosszabb nálam,megh ez nem lehet igaz,stb...eleinte aranyos,de egy idő után nagyon idegesítő és elment tőle az életkedvem...).

Ne gondolkozz ezen,csak örülj,hogy van egy párod akivel szeretitek egymást,és tegyél meg mindent,hogy ne veszítsd el. :)

2013. okt. 23. 10:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Te gondolod túl jónak őt. Pedig nem tökéletes, csak te látod annak és ezért van kisebbségi komplexusod. Törekedj jobb lenni, benne meg keress pár hibát amitől hozzád közelinek érezheted. Ha van munkád mit panaszkodsz? Én érezhetem magam alacsonyabb rendűnek mert a csajom dolgozik én meg már egy éve a napot lopom itthon. Na??? Szerintem akinek manapság munkahelye van az ne sajnálja már magát ezt hagyjátok meg annak akinek esélye sincs, hogy valaha dolgozzon egy rendes normális és főleg jól fizető helyen.
2013. okt. 23. 11:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne egyensúlyban? Hol van előírva, hogy diplomásnak diplomást kell választani melósnak meg szakmunkást??

Ha téged komolyan ez zavar akkor veled vannak óriási gondok. Ez esetben tényleg azt mondom szakíts vele mert jobbat érdemel nálad!

2013. okt. 23. 11:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem az életben elfoglalt statuszod hanem a gondolkodásod tesz azzá aki vagy. Ha senki akarsz lenni akkor az is leszel, csak hajrá a legjobb úton haladsz! És ha a barátnőd elhagy azt is csak magadnak köszönheted majd. Nem keveset kéne változnod, ezzel a hozzáállással és gondokodással nem is várhatsz mást az élettől csak kudarcot.
2013. okt. 23. 11:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Tudod én százszor inkább fel tudok nézni egy szakmunkásra vagy akár gyári melósra mint egy sokaddiplomásra aki lébecol az egyetemen mert addig se kell dolgozni.
2013. okt. 23. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!