Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy a barátnőmnek bejön a pasim. Mi tegyek?
Ha a párod szeret úgysem akar semmit a lánytól, akkor sem ha szebb mint Te.
Mondjuk nem értem miért beszélgetnek annyit, vagy nagyon szimpatikus mint ember, vagy tényleg alakul valami köztük.
Ha így van dobnám mindkettőt, a pasit és az állítólagos "barátnőt" is.
Alap dolog, hogy nem megyünk rá, a barátnőnk pasijára(sőt ha lehet senkijére).
De legalább kiderül tényleg szeret-e.Ha nem és sikerül elválasztani Őket, akkor megteszi majd mással.
Ebből még nem derül ki egyértelműen, hogy bejön-e a barátnődnek a barátod vagy hogy akarnának-e egymástól valamit a hátad mögött.
A barátom nekem is bemutatta a legjobb barátját, akivel nagyon jóban lettem, sokszor írogattunk egymásnak és amióta ideköltözött társbérletbe, még jobb lett a viszonyunk, sokat hülyülünk - de csak barátként.
Ha nyíltan, előtted haverkodnak, akkor nem hiszem, hogy bármi rosszra kell gondolnod.
"Ha én a helyében lennék, én is inkább a barátnőmet választanám."
ha ennyire alulértékeled magad, akkor ne várd el, hogy mások többre értékeljenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!