Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek van pasija, de nagyon bejön neki egy másik. A fiúk ismerik egymást, ezért nem tudja, hogy kezdjen hozzá megismerkedni a másikkal? A másiknak nagyon bejön a jelek alapján.
Elfogulatlan választ? Hmmm... Maradj ki belőle! A végén Te leszel a sz@r szemét kurv@... Az lesz a vége, ha beleszólsz...
-Reaper-23/F
Szia,
ha valóban ő a legjobb barátnőd, akkor szerintem megmondhatod neki, hogy ez így tisztességtelen. Szakítson, aztán nyomuljon. És azt is mondd meg neki, hogy ne traktáljon a részletekkel, mert nem támogatod a csalást. Én legalábbis megmondanám neki, hogy ha megcsalja a barátját, én lennék az első, aki szól neki. Mert csalónak nem falazok, és nem vagyok barátnője.
(2. voltam)
Szia! Nemrég volt velem is hasonló helyzet, csak én voltam a megcsaló... az én legjobb barátnőm sem díjazta, de végig kiállt mellettem. Nálam is úgy volt, hogy ismerte egymást a 2 srác, de már szakítófélben voltam az akkori barátommal... barátnőm mindig kiállt mellettem teljes mértékben, mindig meghallgatott, segített... Nekem nagyon nem esett volna jól, ha ellenem fodul... ha te ezt teszed, nem vagy igaz barátnő... semmiképp se fuss a pasijához, "beárulni"... az ovodás.
S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!